Gebze’nin köylerinde aşılar tam gaz

Gebze 26.03.2021 - 15:39, Güncelleme: 26.03.2021 - 15:39
 

Gebze’nin köylerinde aşılar tam gaz

Gebze’nin köylerinde aşılar tam gaz

Gebze’nin kırsal mahallerinde mobil aşı ekipleri aşı çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Gebze’de sürdürülen koronovirüs mücadelesi kapsamında Covid-19 aşılama çalışmaları hızla devam ediyor. Mobil aşı ekipleri Gebze’nin köylerinde kar-kış demeden 65 yaş üstü vatandaşları aşılamak için çalışıyor. Aşı çalışmaları hakkında son durum bilgilendirmesinde bulunan Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sağlık kurumlarına, Covid-19 aşı önceliği olmasına rağmen çeşitli sebeplerden dolayı gidemeyen vatandaşlarımızın aşıları, mobil aşı aracı ile ekiplerimiz tarafından uygulanıyor. PANDEMİYİ ORTADAN KALDIRMANIN YOLU AŞI OLMAKTAN GEÇİYOR Vatandaşlarımızın aşıya erişimini kolaylaştırarak daha büyük kitlelere ulaştırabilmek amacı ile Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün mahalle muhtarları ile koordineli olarak gerçekleştirilen aşılama çalışmaları 27 Mart Cumartesi günü Duraklı, 28 Mart Pazar Günü Kargalı, 29 Mart Pazartesi günü Cumaköy, Mollafenari, Balçık, 30 Mart Salı Denizli ve 31 Mart Çarşamba günü Yağcılar Mahallesi ile devam edecek. Unutmayın pandemiyi ortadan kaldırmanın yolu aşı olmaktan geçiyor.”  
Gebze’nin köylerinde aşılar tam gaz

Gebze’nin kırsal mahallerinde mobil aşı ekipleri aşı çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor.

Gebze’de sürdürülen koronovirüs mücadelesi kapsamında Covid-19 aşılama çalışmaları hızla devam ediyor. Mobil aşı ekipleri Gebze’nin köylerinde kar-kış demeden 65 yaş üstü vatandaşları aşılamak için çalışıyor. Aşı çalışmaları hakkında son durum bilgilendirmesinde bulunan Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sağlık kurumlarına, Covid-19 aşı önceliği olmasına rağmen çeşitli sebeplerden dolayı gidemeyen vatandaşlarımızın aşıları, mobil aşı aracı ile ekiplerimiz tarafından uygulanıyor.

PANDEMİYİ ORTADAN KALDIRMANIN YOLU AŞI OLMAKTAN GEÇİYOR

Vatandaşlarımızın aşıya erişimini kolaylaştırarak daha büyük kitlelere ulaştırabilmek amacı ile Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün mahalle muhtarları ile koordineli olarak gerçekleştirilen aşılama çalışmaları 27 Mart Cumartesi günü Duraklı, 28 Mart Pazar Günü Kargalı, 29 Mart Pazartesi günü Cumaköy, Mollafenari, Balçık, 30 Mart Salı Denizli ve 31 Mart Çarşamba günü Yağcılar Mahallesi ile devam edecek. Unutmayın pandemiyi ortadan kaldırmanın yolu aşı olmaktan geçiyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.