“İnternet ve elektrik sorunlarını dile getirmekten yoruldum”

Gündem 30.06.2021 - 13:25, Güncelleme: 30.06.2021 - 13:25
 

“İnternet ve elektrik sorunlarını dile getirmekten yoruldum”

İl binasında yaptığı basın toplantısında Kocaeli’nin sorunlarına değinen CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, “Çayırova’nın, Gebze’nin internet ve elektrik sorunlarını dile getirmekten yoruldum. Darıca’da yirmi senedir duran imar problemi ne olacak?” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, binasında yaptığı basın toplantısında yapılan çalışmaları ve gündemi değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ilimize gerçekleştirdiği ziyareti ve yapılan çalıştayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yıldızlı Kocaeli’nin sorunlarına dikkat çekti.  Yıldızlı il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Mehmet Ellibeş, Mehmet ağabey diyeyim kendisi benden büyüktür, Biz Kocaeli’nin sorunlarından bahsediyoruz. Elektrik problemleri dedik çözülecek dediler bir şey yapılmadı. SEDAŞ yerine artık herkes bizi arıyor. Sayın Ellibeş, sabah kalktığında Gölcük’ten buraya kaçta geliyor? SORUNLARI DİLE GETİRMEKTEN YORULDUM Kentin birçok problemi dururken Adana’da kreş açılışını takip eden Mehmet ağabeyimize sormak istiyoruz: Dilovası OSB ile ilgili sorunları gündeme getirecekler mi? Çayırova’nın, Gebze’nin internet ve elektrik sorunlarını dile getirmekten yoruldum. Esnaf kan ağlıyor, ne yapacağız, bunları konuşalım. İstediğiniz bir konu varsa onu da konuşalım. Darıca’da yirmi senedir duran imar problemi ne olacak? 2021 tarihinde internet konusu çözülmeli. Kentsel dönüşümle ilgili adım atmadılar. Halkın sayesinde oturduğunuz koltukların değerini bilmeniz gerekiyor. Kocaeli’ni mutlu şehir yapmak istiyorsanız sorunların çözülmesi gerekiyor. 12 ilçede bir sürü sorunlar duruyor. GENEL BAŞKANIMIZ VE PARTİMİZ KOCAELİ’NE ÖNEM VERİYOR Gerçekleştirdiğimiz toplantıların hepsi devam edecek. Kamuoyuna yansıyan genel başkanı kimse istemiyor söylemleri doğru değildir. Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerini tek tek ziyaret ederek partimizin kanaat önderlerinin bulunulduğu parti içinde toplantımızı yaptık. Genel başkanımız bu tarihte gelecek ve yapılacaklar bu dedik. Kanaat önderlerimiz, Meclis üyelerimizin bulunduğu bir toplantı gerçekleştireceğiz. Genel başkanımız ve partimiz Kocaeli’ne önem veriyor. Biz Kocaeli’nde hem yerelde hem genelde CHP’nin bayrağını birinci sıraya dikeceğimizden şüphe olmasın. Burada halkın esnafın derdine ses verin, bırakın Adana’daki işi. En önemlisi ve kıymetlisi bu. Ben Kocaeli İl başkanıyım öncelikli Kocaeli’nin problemleri önemlidir. Kocaeli yarım kalmış bitmeyen projeler kentidir.”    
İl binasında yaptığı basın toplantısında Kocaeli’nin sorunlarına değinen CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, “Çayırova’nın, Gebze’nin internet ve elektrik sorunlarını dile getirmekten yoruldum. Darıca’da yirmi senedir duran imar problemi ne olacak?” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, binasında yaptığı basın toplantısında yapılan çalışmaları ve gündemi değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ilimize gerçekleştirdiği ziyareti ve yapılan çalıştayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yıldızlı Kocaeli’nin sorunlarına dikkat çekti.  Yıldızlı il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Mehmet Ellibeş, Mehmet ağabey diyeyim kendisi benden büyüktür, Biz Kocaeli’nin sorunlarından bahsediyoruz. Elektrik problemleri dedik çözülecek dediler bir şey yapılmadı. SEDAŞ yerine artık herkes bizi arıyor. Sayın Ellibeş, sabah kalktığında Gölcük’ten buraya kaçta geliyor?

SORUNLARI DİLE GETİRMEKTEN YORULDUM

Kentin birçok problemi dururken Adana’da kreş açılışını takip eden Mehmet ağabeyimize sormak istiyoruz: Dilovası OSB ile ilgili sorunları gündeme getirecekler mi? Çayırova’nın, Gebze’nin internet ve elektrik sorunlarını dile getirmekten yoruldum. Esnaf kan ağlıyor, ne yapacağız, bunları konuşalım. İstediğiniz bir konu varsa onu da konuşalım. Darıca’da yirmi senedir duran imar problemi ne olacak? 2021 tarihinde internet konusu çözülmeli. Kentsel dönüşümle ilgili adım atmadılar. Halkın sayesinde oturduğunuz koltukların değerini bilmeniz gerekiyor. Kocaeli’ni mutlu şehir yapmak istiyorsanız sorunların çözülmesi gerekiyor. 12 ilçede bir sürü sorunlar duruyor.

GENEL BAŞKANIMIZ VE PARTİMİZ KOCAELİ’NE ÖNEM VERİYOR

Gerçekleştirdiğimiz toplantıların hepsi devam edecek. Kamuoyuna yansıyan genel başkanı kimse istemiyor söylemleri doğru değildir. Gebze, Darıca ve Çayırova ilçelerini tek tek ziyaret ederek partimizin kanaat önderlerinin bulunulduğu parti içinde toplantımızı yaptık. Genel başkanımız bu tarihte gelecek ve yapılacaklar bu dedik. Kanaat önderlerimiz, Meclis üyelerimizin bulunduğu bir toplantı gerçekleştireceğiz. Genel başkanımız ve partimiz Kocaeli’ne önem veriyor. Biz Kocaeli’nde hem yerelde hem genelde CHP’nin bayrağını birinci sıraya dikeceğimizden şüphe olmasın. Burada halkın esnafın derdine ses verin, bırakın Adana’daki işi. En önemlisi ve kıymetlisi bu. Ben Kocaeli İl başkanıyım öncelikli Kocaeli’nin problemleri önemlidir. Kocaeli yarım kalmış bitmeyen projeler kentidir.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.