19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İş dünyasından Kozankurt’a tam destek

Gündem 15.03.2023 - 12:26, Güncelleme: 15.03.2023 - 12:26
 

İş dünyasından Kozankurt’a tam destek

AK Parti’den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan PİMTAŞ ARGE Müdürü Özlem Kozantkurt’a iş dünyası ve kadınlardan tam destek geldi.

 Sabah, Güzelller OSB Vadi Restoran’da bir basın toplantısı düzenleyen Özlem Kozankurt, AK Parti’de siyaset yaptığına dikkat çekerek, kadınların ve iş dünyasının sesi olmak için yola çıktığını söyledi. İş dünyasındaki kadınların kendisine verdiği destekten de oldukça memnun olduğu gözlenen Kozankurt, 40 yılı aşkın süredir Gebze bölgesinde yaşadığını, iyi bir Gebzeli olduğunu söyledi. Toplumun her kesimi ile bugüne kadar sıcak ilişkiler kurduğunu da söyleyen Kozankurt, Gebze ve Kocaeli’nin sorunlarnını meclise taşıyarak çözüm bulma arzusu içerisinde olduğunu vurguladı. Toplantıya katılan; AK Parti İstanbul Kadın Kolları eski teşkilat Başkanı Nilgün Diptaş, Yüksek Makine Mühendisi Suzan Gültekin, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Merve Orhan, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Özlem Özdemir, İhracat Müdürü Çiğdem Gültekin, Ekonomi Gazetecisi Sabiha Toprak, Adres Patent Gebze Bölge Müdürü Sıla Arslan, Sanayice Sevgi Akdemir, vergi ve İktisat Müdürü Gül Ergür de Özlem Kozankurt’u yakından tanıdıklarını ifade ederek, iş hayatında çok başarılı bir kadın olduğunu, milletvekili adaylığı konusunda da başarı dileklerini ilettiler. Toplantıya katılan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Fizik Mühendisi Murat Durak, Mühendis Ayhan Arslan da Özlem Kozankurt’u iş dünyasında başarıları ile tanıdıklarını ifade ederek, adaylık yolunda da kendisinin destekçisi olduklarını vurguladılar.  Program sonrası katılımcılar günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
AK Parti’den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan PİMTAŞ ARGE Müdürü Özlem Kozantkurt’a iş dünyası ve kadınlardan tam destek geldi.

 Sabah, Güzelller OSB Vadi Restoran’da bir basın toplantısı düzenleyen Özlem Kozankurt, AK Parti’de siyaset yaptığına dikkat çekerek, kadınların ve iş dünyasının sesi olmak için yola çıktığını söyledi. İş dünyasındaki kadınların kendisine verdiği destekten de oldukça memnun olduğu gözlenen Kozankurt, 40 yılı aşkın süredir Gebze bölgesinde yaşadığını, iyi bir Gebzeli olduğunu söyledi. Toplumun her kesimi ile bugüne kadar sıcak ilişkiler kurduğunu da söyleyen Kozankurt, Gebze ve Kocaeli’nin sorunlarnını meclise taşıyarak çözüm bulma arzusu içerisinde olduğunu vurguladı.

Toplantıya katılan; AK Parti İstanbul Kadın Kolları eski teşkilat Başkanı Nilgün Diptaş, Yüksek Makine Mühendisi Suzan Gültekin, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Merve Orhan, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Özlem Özdemir, İhracat Müdürü Çiğdem Gültekin, Ekonomi Gazetecisi Sabiha Toprak, Adres Patent Gebze Bölge Müdürü Sıla Arslan, Sanayice Sevgi Akdemir, vergi ve İktisat Müdürü Gül Ergür de Özlem Kozankurt’u yakından tanıdıklarını ifade ederek, iş hayatında çok başarılı bir kadın olduğunu, milletvekili adaylığı konusunda da başarı dileklerini ilettiler. Toplantıya katılan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Fizik Mühendisi Murat Durak, Mühendis Ayhan Arslan da Özlem Kozankurt’u iş dünyasında başarıları ile tanıdıklarını ifade ederek, adaylık yolunda da kendisinin destekçisi olduklarını vurguladılar.  Program sonrası katılımcılar günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.