İYİ Gebze’de devir teslim tamam!

Gebze 26.12.2019 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Gebze’de devir teslim tamam!

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın yaptığı atamalardan sonra il başkanlığında devir teslim yapıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın yaptığı atamalardan sonra il başkanlığında devir teslim yapıldı. İYİ Parti Gebze eski İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk görevini Burak Uluköylü'ye devretti. ÖZTÜRK: İYİ PARTİ'DE DEVAM EDECEĞİM İşlerinin yoğunluğundan dolayı siyasete fazla zaman ayıramadığını belirten Özhan Aşkın Öztürk, partinin önünü açmak istediğini ve İYİ Parti'de devam edeceğini söyledi. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı'na atanan Burak Uluköylü ise partisini daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını belirterek, Özhan Öztürk'e verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.     YILDIZ: SİYASETTE KAN DEĞİŞİKLİĞİ HER ZAMAN OLUR İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise siyasette her zaman kan değişiklikleri olduğunu, Özhan başkanın işlerinin yoğunluğu nedeniyle böyle bir talebi olduğunu ve bunun için böyle bir değişiklik yapıldığını söyledi. Öte yandan önceki ilçe başkanlarına ve göreve yeni atanan ilçe başkanlarına teşekkür eden İl Başkanı Şanbaz Yıldız; “İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak göreve geldikleri günden bugüne gerek bizlere gerek partimize göstermiş ilgileri, çalışmaları ve emeklerinden ötürü; Gebze Eski İlçe Başkanımız Özhan Öztürk, Derince Eski İlçe Başkanımız Selman Gürpınar, Darıca Eski İlçe Başkanımız Özer Yıldız’a en kalbi duygularımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçe Başkanlığı bayrağını devralan İYİ TÜRKİYE hedefimize ulaşmak için bizle beraber yola çıkan Gebze İlçe Başkanımız Burak Uluköylü, Derince İlçe Başkanımız Şenol Köktürk ve Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz’e yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Atamaları Kocaeli’mize ve teşkilatımıza hayırlı, uğurlu olsun. Bir olacağız, İYİ olacağız. Mutlu ve umutlu bir Kocaeli, daha İYİ Türkiye’yi hep birlikte kuracağız.” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın yaptığı atamalardan sonra il başkanlığında devir teslim yapıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın yaptığı atamalardan sonra il başkanlığında devir teslim yapıldı. İYİ Parti Gebze eski İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk görevini Burak Uluköylü'ye devretti.

ÖZTÜRK: İYİ PARTİ'DE DEVAM EDECEĞİM

İşlerinin yoğunluğundan dolayı siyasete fazla zaman ayıramadığını belirten Özhan Aşkın Öztürk, partinin önünü açmak istediğini ve İYİ Parti'de devam edeceğini söyledi. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı'na atanan Burak Uluköylü ise partisini daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını belirterek, Özhan Öztürk'e verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.

 

 

YILDIZ: SİYASETTE KAN DEĞİŞİKLİĞİ HER ZAMAN OLUR

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise siyasette her zaman kan değişiklikleri olduğunu, Özhan başkanın işlerinin yoğunluğu nedeniyle böyle bir talebi olduğunu ve bunun için böyle bir değişiklik yapıldığını söyledi. Öte yandan önceki ilçe başkanlarına ve göreve yeni atanan ilçe başkanlarına teşekkür eden İl Başkanı Şanbaz Yıldız; “İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak göreve geldikleri günden bugüne gerek bizlere gerek partimize göstermiş ilgileri, çalışmaları ve emeklerinden ötürü; Gebze Eski İlçe Başkanımız Özhan Öztürk, Derince Eski İlçe Başkanımız Selman Gürpınar, Darıca Eski İlçe Başkanımız Özer Yıldız’a en kalbi duygularımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçe Başkanlığı bayrağını devralan İYİ TÜRKİYE hedefimize ulaşmak için bizle beraber yola çıkan Gebze İlçe Başkanımız Burak Uluköylü, Derince İlçe Başkanımız Şenol Köktürk ve Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz’e yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Atamaları Kocaeli’mize ve teşkilatımıza hayırlı, uğurlu olsun. Bir olacağız, İYİ olacağız. Mutlu ve umutlu bir Kocaeli, daha İYİ Türkiye’yi hep birlikte kuracağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.