GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İYİ Genç Gebze’de eski başkana yeni görev

Siyaset 17.06.2021 - 17:33, Güncelleme: 17.06.2021 - 17:33
 

İYİ Genç Gebze’de eski başkana yeni görev

İYİ Genç Gebze’de eski başkana yeni görev

İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı'nda Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve görevini İzzet Söğütçü'ye devreden Oğuzhan Şahin, Sosyal Medya Uzmanı olarak atandı. İYİ Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını devreden Oğuzhan Şahin, Genel Merkez tarafından STK İlişkileri Sosyal Medya Uzmanı olarak atandı. Genel Merkez STK İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak tarafından atanan Şahin, atama sonrası yaptığı açıklamada; “İYİ Parti STK İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Burak Akburak’ın takdiriyle STK İlişkileri Sosyal Medya Uzmanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bugüne kadar olduğu gibi, aynı şekilde özveri ve heyecanla partime hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.
İYİ Genç Gebze’de eski başkana yeni görev

İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı'nda Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve görevini İzzet Söğütçü'ye devreden Oğuzhan Şahin, Sosyal Medya Uzmanı olarak atandı.

İYİ Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını devreden Oğuzhan Şahin, Genel Merkez tarafından STK İlişkileri Sosyal Medya Uzmanı olarak atandı. Genel Merkez STK İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak tarafından atanan Şahin, atama sonrası yaptığı açıklamada; “İYİ Parti STK İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Burak Akburak’ın takdiriyle STK İlişkileri Sosyal Medya Uzmanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bugüne kadar olduğu gibi, aynı şekilde özveri ve heyecanla partime hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.