19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İYİ Kadınlar, Uluköylü'ye gitti!

Siyaset 05.01.2020 - 13:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Kadınlar, Uluköylü'ye gitti!

İYİ Parti Gebze Kadın Kolları teşkilatı geçtiğimiz hafta göreve başlayan yeni ilçe başkanı Burak Uluköylü'ye hayırlı olsun programı gerçekleştirdi.

İYİ Parti Gebze Kadın kollarından çiçeği burnunda İlçe başkanı Burak Uluköylü'ye hayırlı olsun programı düzenlendi. Sabah kahvaltısında ilçe binasında bir araya gelen kadınlar hem birlik beraberlik örneği sergiledi hem de yeni ilçe başkanı Burak Uluköylü'ye hayırlı olsun dedi. KADINSIZ BAŞARI OLMAZ Parti binasında düzenlenen programda konuşan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, "Kadın hareketi tarih boyunca önemli. Dünyada kadının olmadığı hiç bir alanda başarı olmaz. Kadınlarımızın başımızın üzerinde yerleri var. Genel başkanımız bir kadın. Sizlere çok inanıyorum. Hep beraber güzel günler göreceğiz. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız" şeklinde konuştu. Öte yandan düzenlenen programa Uluköylü'ye eşi Hilal Uluköylü de eşlik etti.     HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN İYİ Parti Gebze'nin başarılı Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen partili tüm kadınlar olarak bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini kaydederek, "Yeni ilçe başkanımıza tüm kadınlar olarak hoş geldin diyoruz. Burak Uluköylü başkanımıza tüm kadınlar olarak hayırlı olsun demek istedik. Kendisine gece gündüz destek olacağız. Hepimize hayırlı olsun" dedi. ÜYELİKLER TAM GAZ Programın ardından yeni partililere rozetleri İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve İlçe Kadın Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen tarafından takıldı. Ayrıca partili Meral Sertesene partililer sürpriz doğum günü düzenledi. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ
İYİ Parti Gebze Kadın Kolları teşkilatı geçtiğimiz hafta göreve başlayan yeni ilçe başkanı Burak Uluköylü'ye hayırlı olsun programı gerçekleştirdi.

İYİ Parti Gebze Kadın kollarından çiçeği burnunda İlçe başkanı Burak Uluköylü'ye hayırlı olsun programı düzenlendi. Sabah kahvaltısında ilçe binasında bir araya gelen kadınlar hem birlik beraberlik örneği sergiledi hem de yeni ilçe başkanı Burak Uluköylü'ye hayırlı olsun dedi.

KADINSIZ BAŞARI OLMAZ

Parti binasında düzenlenen programda konuşan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, "Kadın hareketi tarih boyunca önemli. Dünyada kadının olmadığı hiç bir alanda başarı olmaz. Kadınlarımızın başımızın üzerinde yerleri var. Genel başkanımız bir kadın. Sizlere çok inanıyorum. Hep beraber güzel günler göreceğiz. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız" şeklinde konuştu. Öte yandan düzenlenen programa Uluköylü'ye eşi Hilal Uluköylü de eşlik etti.

 

 

HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

İYİ Parti Gebze'nin başarılı Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen partili tüm kadınlar olarak bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini kaydederek, "Yeni ilçe başkanımıza tüm kadınlar olarak hoş geldin diyoruz. Burak Uluköylü başkanımıza tüm kadınlar olarak hayırlı olsun demek istedik. Kendisine gece gündüz destek olacağız. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

ÜYELİKLER TAM GAZ

Programın ardından yeni partililere rozetleri İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve İlçe Kadın Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen tarafından takıldı. Ayrıca partili Meral Sertesene partililer sürpriz doğum günü düzenledi.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.