İYİ Parti Darıca’da Soner Kartal farkı

Kocaeli 26.01.2024 - 12:04, Güncelleme: 26.01.2024 - 12:04
 

İYİ Parti Darıca’da Soner Kartal farkı

Soner Kartal’ın ilçe başkanlığı görevine gelmesinden bu yana çıkış trendini hızlı bir şekilde yükselten İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı, Ankara’da onore edildi. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, Darıca’daki yeni üyelere rozetlerini taktı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya çıkarma yapan İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı’na partinin önde gelen isimlerinin sıcak ve yakın teması dikkat çekti. İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal’ın göreve gelmesinden bu yana, ilçede ciddi bir hareketliliğin olduğu görülürken, partiye kazandırılan yeni üyelere rozetleri partinin ağır topları taktı.  TÜRKKAN, KAVUNCU VE TÜRKEŞ ROZET TAKTI İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, İYİ Parti Darıca ailesine katılan Ahmet Oğuzhan Unsur, Şule Atalay ve Mesut Erdoğan’a rozetlerini taktı. Soner Kartal ve Darıca teşkilatını, başarılı saha çalışmalarından dolayı tebrik eden Türkkan, Kavuncu ve Türkeş, İYİ Parti’nin Darıca’da belediye seçimlerini kazanacağına inandıklarını ifade ettiler. SONER KARTAL’DAN TEŞEKKÜR İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Darıca olarak üye çalışmalarımızı hızlı ve aktif bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız, partimize ciddi bir teveccüh gösteriyor. Ailemize katılan yeni üyelerimize rozetlerini takarak bizleri onore eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Sayın Lütfü Türkkan, İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Buğra Kavuncu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ayyüce Türkeş’e, sıcak yaklaşımları için teşekkür ediyorum. İYİ Parti’ye en büyük destek Darıca’dan gelecek. Darıca İYİ olacak” dedi.  
Soner Kartal’ın ilçe başkanlığı görevine gelmesinden bu yana çıkış trendini hızlı bir şekilde yükselten İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı, Ankara’da onore edildi. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, Darıca’daki yeni üyelere rozetlerini taktı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya çıkarma yapan İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı’na partinin önde gelen isimlerinin sıcak ve yakın teması dikkat çekti. İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal’ın göreve gelmesinden bu yana, ilçede ciddi bir hareketliliğin olduğu görülürken, partiye kazandırılan yeni üyelere rozetleri partinin ağır topları taktı. 

TÜRKKAN, KAVUNCU VE TÜRKEŞ ROZET TAKTI

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, İYİ Parti Darıca ailesine katılan Ahmet Oğuzhan Unsur, Şule Atalay ve Mesut Erdoğan’a rozetlerini taktı. Soner Kartal ve Darıca teşkilatını, başarılı saha çalışmalarından dolayı tebrik eden Türkkan, Kavuncu ve Türkeş, İYİ Parti’nin Darıca’da belediye seçimlerini kazanacağına inandıklarını ifade ettiler.

SONER KARTAL’DAN TEŞEKKÜR

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Darıca olarak üye çalışmalarımızı hızlı ve aktif bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız, partimize ciddi bir teveccüh gösteriyor. Ailemize katılan yeni üyelerimize rozetlerini takarak bizleri onore eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Sayın Lütfü Türkkan, İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Buğra Kavuncu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ayyüce Türkeş’e, sıcak yaklaşımları için teşekkür ediyorum. İYİ Parti’ye en büyük destek Darıca’dan gelecek. Darıca İYİ olacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.