İYİ Parti Kocaeli'den kurultay sonrası açıklama

Kocaeli 29.04.2024 - 13:06, Güncelleme: 29.04.2024 - 13:06
 

İYİ Parti Kocaeli'den kurultay sonrası açıklama

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı, İYİ Parti Kurultayı'nın ardından ilk açıklamasını yaptı.

İlgili açıklama şu şekilde: "Partimiz olağanüstü kurultayını büyük bir olgunluk içerisinde, adeta Türk siyasetine demokrasi dersi vererek tamamladı. Birbirinden değerli 4 adayımızın yarıştığı kurultayımızda Türk milliyetçiliğinin sembol isimlerinden, büyük mücadele insanı Müsavat Dervişoğlu Genel Başkanlık koltuğuna oturdu. Birlikte yol yürümekten onur duyduğumuz, Türk siyasetine damga vuran Kurucu Genel Başkanımız Meral Akşener de sevgi, saygı ve minnetle uğurlandı. Öte yandan önceki dönem milletvekilimiz, ağabeyimiz Cumali Durmuş da Genel İdare Kurulu’na (GİK) seçildi. Herkes bilmelidir ki 27 Nisan İYİ Parti için yeni bir başlangıçtır. Bizler Kocaeli teşkilatları olarak İl Başkanımız Nusret Acur’un öncülüğünde yerel seçimler nedeniyle teşkilatlarımızda oluşan eksikliklerimizi kısa sürede tamamlayacağız. Bunun için yönetim kurulu olarak çalışmalara başladık. En yakın zamanda sonuç alacağız. Kocaeli’de çok güçlü bir yapı oluşturarak Kocaeli’nin dört bir yanında halkımızla kucaklaşacağız. Biliyoruz ki İYİ’ler kazanacak."  
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı, İYİ Parti Kurultayı'nın ardından ilk açıklamasını yaptı.

İlgili açıklama şu şekilde:

"Partimiz olağanüstü kurultayını büyük bir olgunluk içerisinde, adeta Türk siyasetine demokrasi dersi vererek tamamladı. Birbirinden değerli 4 adayımızın yarıştığı kurultayımızda Türk milliyetçiliğinin sembol isimlerinden, büyük mücadele insanı Müsavat Dervişoğlu Genel Başkanlık koltuğuna oturdu. Birlikte yol yürümekten onur duyduğumuz, Türk siyasetine damga vuran Kurucu Genel Başkanımız Meral Akşener de sevgi, saygı ve minnetle uğurlandı. Öte yandan önceki dönem milletvekilimiz, ağabeyimiz Cumali Durmuş da Genel İdare Kurulu’na (GİK) seçildi.

Herkes bilmelidir ki 27 Nisan İYİ Parti için yeni bir başlangıçtır. Bizler Kocaeli teşkilatları olarak İl Başkanımız Nusret Acur’un öncülüğünde yerel seçimler nedeniyle teşkilatlarımızda oluşan eksikliklerimizi kısa sürede tamamlayacağız. Bunun için yönetim kurulu olarak çalışmalara başladık. En yakın zamanda sonuç alacağız. Kocaeli’de çok güçlü bir yapı oluşturarak Kocaeli’nin dört bir yanında halkımızla kucaklaşacağız. Biliyoruz ki İYİ’ler kazanacak."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.