19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İYİ Parti’de Cumhuriyet’e başkan atandı

Kocaeli 30.03.2023 - 14:47, Güncelleme: 30.03.2023 - 14:47
 

İYİ Parti’de Cumhuriyet’e başkan atandı

İYİ Parti Gebze ilçe başkanlığı cumhuriyet mahallesine yeni atama yaptı.

Atama ile ilgili açıklama yapan Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü; “Haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantımızda Gebze Cumhuriyet Mahallesi, Mahalle Başkanımız olarak atanan Sayın Hürriyet Şahin'e yetki belgesini Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Ertan Uzel ile birlikte takdim ettik. Cumhuriyet Mahallesi Mahalle Başkanımız Sayın Hürriyet Şahin'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.” Dedi. Muharrem İnce’nin “Erdoğan gitmelidir” sözlerini de eleştiren Uluköylü; “Sn. Muharrem İnce’nin “Erdoğan Gitmelidir” açıklamasından sonra kendisine imza veren Aa-Ke-Pe’lilere sahurda “Papatya Çayı” tavsiye ediyorum.” Dedi.
İYİ Parti Gebze ilçe başkanlığı cumhuriyet mahallesine yeni atama yaptı.

Atama ile ilgili açıklama yapan Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü; “Haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantımızda Gebze Cumhuriyet Mahallesi, Mahalle Başkanımız olarak atanan Sayın Hürriyet Şahin'e yetki belgesini Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Ertan Uzel ile birlikte takdim ettik. Cumhuriyet Mahallesi Mahalle Başkanımız Sayın Hürriyet Şahin'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.” Dedi.

Muharrem İnce’nin “Erdoğan gitmelidir” sözlerini de eleştiren Uluköylü; “Sn. Muharrem İnce’nin “Erdoğan Gitmelidir” açıklamasından sonra kendisine imza veren Aa-Ke-Pe’lilere sahurda “Papatya Çayı” tavsiye ediyorum.” Dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.