İYİ Parti’nin İzmit adayı Kamil Şirin oldu

Kocaeli 24.01.2024 - 17:54, Güncelleme: 24.01.2024 - 17:54
 

İYİ Parti’nin İzmit adayı Kamil Şirin oldu

İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Ayşegül Babacan, yönetimiyle birlikte gazetemizi ziyaret ederek İYİ Parti’den İzmit adayının Kamil Şirin olduğunu söyledi. Babacan, “En doğru adayı bulduk. İnşallah kazanacağız” dedi

İzmit için bir süredir aday arayışında olan İYİ Parti’de aranan aday belli oldu. İzmit’in sevilen isimlerinden Kamil Şirin’in İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı oldu. Gazetemizi yönetimiyle birlikte ziyaret eden İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, “En doğru adayı bulduk. İnşallah kazanacağız” dedi. GAZETEMİZİN YENİ YAŞINI KUTLADI Gazetemizin yeni yaşını kutlamaya gelen Babacan’a ziyaretinde İlçe Sekreteri Erkan Baydar, meclis üyesi aday adayı Cemil Uslu, Kadın Politikaları İlçe Başkanı Dilek Bozkaya, İlçe Parti Sözcüsü Zeliha Sofuoğlu, Sağlık işleri sorumlusu Nevin Ayyıldız, Siyasi İşler Sorumlusu Talat Baysal ve Ekonomi İşleri sorumlusu Osman Ölçer eşlik etti. ‘EN DOĞRU ADAYI BULDUK’ Babacan, İzmit adayının en doğru isim olduğunu belirterek, “Adayımız Kocaeli Barosu’nun başarılı, sevilen avukatlarından Kamil Şirin’dir.  Önümüzdeki hafta grup toplantısında adayımız açıklanacak. Bizler de ilçe olarak tam kadro orada olup kendisine destek vereceğiz. Kazanmak üzere yola çıktı. En doğru adayla yola çıktık. İnşallah bu seçimi kazanacağız. Açıklanan tüm adaylarımız dört dörtlük. Herkes elini değil gövdesini taşın altına koydu. Kendi belediyecilik anlayışımızla yola çıktık ve çok güzel sonuçlar alacağız” dedi. KAMİL ŞİRİN KİMDİR? Tam ismi Mehmet Kamil Şirin olan Şirin; 6 Mart 1967’de İzmit’te doğdu. Liseyi İzmit Lisesi’nde, üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okudu. 1989’dan beri Kocaeli Barosu’nda ceza avukatı olarak çalışan Kamil Şirin, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği, Kocaeli Barosu Adli Yardım Komisyon Başkanlığı, Kocaeli Barosu Staj Komisyonu Ceza Hukuku Eğitmenliği, Kocaeli Barosu Çevre Komisyonu Yönetim Üyeliği gibi kadrolarda yer aldı. Son olarak 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti’den Kocaeli milletvekili adayı olarak 3. sırada yer aldı. Çok iyi seviyede Gürcüce ve iyi seviyede İngilizce bilen Şirin, evli ve iki çocuk babasıdır.
İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Ayşegül Babacan, yönetimiyle birlikte gazetemizi ziyaret ederek İYİ Parti’den İzmit adayının Kamil Şirin olduğunu söyledi. Babacan, “En doğru adayı bulduk. İnşallah kazanacağız” dedi

İzmit için bir süredir aday arayışında olan İYİ Parti’de aranan aday belli oldu. İzmit’in sevilen isimlerinden Kamil Şirin’in İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı oldu. Gazetemizi yönetimiyle birlikte ziyaret eden İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, “En doğru adayı bulduk. İnşallah kazanacağız” dedi.

GAZETEMİZİN YENİ YAŞINI KUTLADI

Gazetemizin yeni yaşını kutlamaya gelen Babacan’a ziyaretinde İlçe Sekreteri Erkan Baydar, meclis üyesi aday adayı Cemil Uslu, Kadın Politikaları İlçe Başkanı Dilek Bozkaya, İlçe Parti Sözcüsü Zeliha Sofuoğlu, Sağlık işleri sorumlusu Nevin Ayyıldız, Siyasi İşler Sorumlusu Talat Baysal ve Ekonomi İşleri sorumlusu Osman Ölçer eşlik etti.

‘EN DOĞRU ADAYI BULDUK’

Babacan, İzmit adayının en doğru isim olduğunu belirterek, “Adayımız Kocaeli Barosu’nun başarılı, sevilen avukatlarından Kamil Şirin’dir.  Önümüzdeki hafta grup toplantısında adayımız açıklanacak. Bizler de ilçe olarak tam kadro orada olup kendisine destek vereceğiz. Kazanmak üzere yola çıktı. En doğru adayla yola çıktık. İnşallah bu seçimi kazanacağız. Açıklanan tüm adaylarımız dört dörtlük. Herkes elini değil gövdesini taşın altına koydu. Kendi belediyecilik anlayışımızla yola çıktık ve çok güzel sonuçlar alacağız” dedi.

KAMİL ŞİRİN KİMDİR?

Tam ismi Mehmet Kamil Şirin olan Şirin; 6 Mart 1967’de İzmit’te doğdu. Liseyi İzmit Lisesi’nde, üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okudu. 1989’dan beri Kocaeli Barosu’nda ceza avukatı olarak çalışan Kamil Şirin, Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği, Kocaeli Barosu Adli Yardım Komisyon Başkanlığı, Kocaeli Barosu Staj Komisyonu Ceza Hukuku Eğitmenliği, Kocaeli Barosu Çevre Komisyonu Yönetim Üyeliği gibi kadrolarda yer aldı. Son olarak 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti’den Kocaeli milletvekili adayı olarak 3. sırada yer aldı. Çok iyi seviyede Gürcüce ve iyi seviyede İngilizce bilen Şirin, evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.