İzmit Belediyesi gazi ziyaretlerine devam ediyor

Gündem 13.03.2024 - 11:24, Güncelleme: 13.03.2024 - 11:24
 

İzmit Belediyesi gazi ziyaretlerine devam ediyor

İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Eray Bodur, kentimizdeki gazilere ve ailelerine nezaket ziyaretlerini sürdürüyor

Gazilerimize olan saygı ve minneti her alanda gösteren İzmit Belediyesi, kıymetli gazileri ve ailelerine yönelik ziyaret programlarına devam ediyor.  İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur, her gün kentin farklı bölgelerinde bulunan gazilere nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Koordinatörler son olarak Kıbrıs Gazileri Hasan Akbaş ve Sabahattin Dinçel’i ziyaret etti.   HÜRRİYET VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİLER İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur gazilere İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileterek hediye takdiminde bulundular.  Gaziler ve aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.
İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Eray Bodur, kentimizdeki gazilere ve ailelerine nezaket ziyaretlerini sürdürüyor
Gazilerimize olan saygı ve minneti her alanda gösteren İzmit Belediyesi, kıymetli gazileri ve ailelerine yönelik ziyaret programlarına devam ediyor.  İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur, her gün kentin farklı bölgelerinde bulunan gazilere nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Koordinatörler son olarak Kıbrıs Gazileri Hasan Akbaş ve Sabahattin Dinçel’i ziyaret etti.
 
HÜRRİYET VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİLER
İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur gazilere İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileterek hediye takdiminde bulundular.  Gaziler ve aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.