İzmit Belediyesi koordinatörleri, gazi ziyaretlerine devam ediyor

Gündem 21.03.2024 - 10:56, Güncelleme: 21.03.2024 - 10:56
 

İzmit Belediyesi koordinatörleri, gazi ziyaretlerine devam ediyor

İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Eray Bodur, mübarek ramazan ayında da kentimizdeki gazilere ve ailelerine nezaket ziyaretlerini sürdürüyor

Gazilerimize olan saygı ve minneti her alanda gösteren İzmit Belediyesi, kıymetli gazileri ve ailelerine yönelik ziyaret programlarına devam ediyor.  İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur, mübarek Ramazan ayında da kentin farklı bölgelerinde bulunan gazilere nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyor.    KIBRIS GAZİLERİNE ZİYARET Koordinatörler son olarak Kıbrıs Gazileri Mustafa Sağol ve Tahsin Çepel’i ziyaret ederek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını iletip hediye takdiminde bulundular. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren gaziler ve aileleri teşekkür etti.
İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Eray Bodur, mübarek ramazan ayında da kentimizdeki gazilere ve ailelerine nezaket ziyaretlerini sürdürüyor
Gazilerimize olan saygı ve minneti her alanda gösteren İzmit Belediyesi, kıymetli gazileri ve ailelerine yönelik ziyaret programlarına devam ediyor.  İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur, mübarek Ramazan ayında da kentin farklı bölgelerinde bulunan gazilere nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyor. 
 
KIBRIS GAZİLERİNE ZİYARET
Koordinatörler son olarak Kıbrıs Gazileri Mustafa Sağol ve Tahsin Çepel’i ziyaret ederek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını iletip hediye takdiminde bulundular. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren gaziler ve aileleri teşekkür etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.