İzmit Belediyesi koordinatörleri kahraman gazilerimize ziyaretlerini sürdürüyor

Gündem 07.03.2024 - 15:30, Güncelleme: 07.03.2024 - 15:30
 

İzmit Belediyesi koordinatörleri kahraman gazilerimize ziyaretlerini sürdürüyor

İzmit Belediyesi Koordinatörleri kentimizdeki Kıbrıs Gazilerini ziyaret ederek saygı ve minnet duygularını dile getiriyor

İzmit Belediyesi, ülkemiz için büyük fedakârlıklarda bulunan, ölümü göze alarak vatan toprağını canı pahasına koruyan gazilerimizi unutmuyor. Gazilerimize olan saygı ve minnetini her zaman gösteren İzmit Belediyesi, kentimizdeki Kıbrıs gazilerini ve ailelerini ziyaret ederek isteklerini dinlemeye devam ediyor.   HER ZAMAN YANINIZDAYIZ İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur son olarak Kıbrıs Gazisi Şerif Maviş, Selahattin Sal’ı, Hüseyin Sezer ve Muzaffer Zeki Yıldız’ı ziyaret ederek, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını iletti. Gazilere ziyaretin anısına çeşitli hediyeler de takdim eden Aksu ve Bodur, gaziler ve aileleriyle gönül birliği kurarak İzmit Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarının altını çizdi.
İzmit Belediyesi Koordinatörleri kentimizdeki Kıbrıs Gazilerini ziyaret ederek saygı ve minnet duygularını dile getiriyor
İzmit Belediyesi, ülkemiz için büyük fedakârlıklarda bulunan, ölümü göze alarak vatan toprağını canı pahasına koruyan gazilerimizi unutmuyor. Gazilerimize olan saygı ve minnetini her zaman gösteren İzmit Belediyesi, kentimizdeki Kıbrıs gazilerini ve ailelerini ziyaret ederek isteklerini dinlemeye devam ediyor.
 
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur son olarak Kıbrıs Gazisi Şerif Maviş, Selahattin Sal’ı, Hüseyin Sezer ve Muzaffer Zeki Yıldız’ı ziyaret ederek, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını iletti. Gazilere ziyaretin anısına çeşitli hediyeler de takdim eden Aksu ve Bodur, gaziler ve aileleriyle gönül birliği kurarak İzmit Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarının altını çizdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.