İzmit Belediyesi araç filosunu büyütmeye devam ediyor 

Kocaeli 20.01.2024 - 12:48, Güncelleme: 20.01.2024 - 12:48
 

İzmit Belediyesi araç filosunu büyütmeye devam ediyor 

İzmit Belediyesi satın alma süreci tamamlanan 11 kamyonu daha, araç filosuna kattı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Halkın Belediyesi İzmit’in geleceği için adımlar atarak belediyeyi kiralama yükünden kurtaracak araçları filoya katmaya devam ediyor.  11 adet kamyon geçtiğimiz akşam İzmit Belediyesinin garajında yerini aldı.    ARAÇLAR GELİYOR  Satın alınan araçlar belirli aralıklarla teslim ediliyor. Filoya son olarak 11 adet kamyon katıldı. Kamyonların yanı sıra son dönemde satın alınma süreci tamamlanan ve teslim alınan araçlar ise şöyle: 39 adet kombi tipi, 5 tane çift kabin transit, 1 kısa şasi panelvan, 1 adet uzun şasi panelvan, 1 adet minibüs, 1 adet paletli ekskavatör. Önümüzdeki süreçte de iş makineleri İzmit Belediyesine teslim edilecek.
İzmit Belediyesi satın alma süreci tamamlanan 11 kamyonu daha, araç filosuna kattı
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Halkın Belediyesi İzmit’in geleceği için adımlar atarak belediyeyi kiralama yükünden kurtaracak araçları filoya katmaya devam ediyor.  11 adet kamyon geçtiğimiz akşam İzmit Belediyesinin garajında yerini aldı. 
 
ARAÇLAR GELİYOR 
Satın alınan araçlar belirli aralıklarla teslim ediliyor. Filoya son olarak 11 adet kamyon katıldı. Kamyonların yanı sıra son dönemde satın alınma süreci tamamlanan ve teslim alınan araçlar ise şöyle: 39 adet kombi tipi, 5 tane çift kabin transit, 1 kısa şasi panelvan, 1 adet uzun şasi panelvan, 1 adet minibüs, 1 adet paletli ekskavatör. Önümüzdeki süreçte de iş makineleri İzmit Belediyesine teslim edilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.