İzmit Belediyesinden Kocaeli Tabip Odası’na ziyaret

Gündem 15.03.2024 - 14:17, Güncelleme: 15.03.2024 - 14:17
 

İzmit Belediyesinden Kocaeli Tabip Odası’na ziyaret

İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ve STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Kocaeli Tabip Odası’nı ziyaret etti

İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ve STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy’u ziyaret etti. Ziyarette Prof. Dr. Emin Sami Arısoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Tuğba Özeren Altın ve Prof. Dr. Çiğdem Çağlayan da hazır bulundu.    BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR Doktorların her zaman el üstünde tutulması gerektiğini ve sağlık çalışanlarının hayatımızdaki önemine vurgu yapan koordinatörler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileterek çiçek ve hediye takdiminde bulundular. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy, Eşi Prof. Dr. Emin Sami Arısoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini ve selamlarını iletti.
İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ve STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Kocaeli Tabip Odası’nı ziyaret etti
İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu ve STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy’u ziyaret etti. Ziyarette Prof. Dr. Emin Sami Arısoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Tuğba Özeren Altın ve Prof. Dr. Çiğdem Çağlayan da hazır bulundu. 
 
BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR
Doktorların her zaman el üstünde tutulması gerektiğini ve sağlık çalışanlarının hayatımızdaki önemine vurgu yapan koordinatörler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileterek çiçek ve hediye takdiminde bulundular. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy, Eşi Prof. Dr. Emin Sami Arısoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini ve selamlarını iletti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.