İzmit Rotary Kulübü 54. yılını kutladı

Kocaeli 18.04.2024 - 14:31, Güncelleme: 18.04.2024 - 14:31
 

İzmit Rotary Kulübü 54. yılını kutladı

İzmit Rotary Kulübü, kuruluşunun 54. yıldönümünü Wellborn Otel’de üyelerinin katılımıyla kutladı

İzmit Rotary Kulübü kuruluşunun 54. yılını kalabalık bir katılım ile Wellborn Hotel’in terasında gerçekleştirdi. Kulüp üyelerinin ve misafirlerin yanı sıra kurucusu olduğu İzmit Rotaract Kulübü de Yönetim Ekibi ile kutlama programına katılım sağladı. 54. yıl kutlama pastasının kesimi esnasında konuşan İzmit Rotary Kulübü Dönem Başkanı Teoman Cesur, "54 yıllık mirasın temsilcileri olarak kulübümüzün kurucu üyelerine ve bu günlere gelmesini sağlayan kıdemli üyelerine şükranlarını sunuyorum. Şu anki üyeleri ile geleceğe emin adımlarla İzmit Rotary Kulübünün ilerleyeceğini ve bundan sonra da değer katarak on yıllarca yıllar daha güçlenerek varlığının devam edeceğinden eminiz" diye konuştu. Başkan Yeoman Cesur  konuşmasında özellikle Kocaeli’de yaptıkları projelere, diğer kuruluş ve STK’lar ile birlikte yaptıkları işbirliklerine değindi.  
İzmit Rotary Kulübü, kuruluşunun 54. yıldönümünü Wellborn Otel’de üyelerinin katılımıyla kutladı

İzmit Rotary Kulübü kuruluşunun 54. yılını kalabalık bir katılım ile Wellborn Hotel’in terasında gerçekleştirdi. Kulüp üyelerinin ve misafirlerin yanı sıra kurucusu olduğu İzmit Rotaract Kulübü de Yönetim Ekibi ile kutlama programına katılım sağladı.

54. yıl kutlama pastasının kesimi esnasında konuşan İzmit Rotary Kulübü Dönem Başkanı Teoman Cesur, "54 yıllık mirasın temsilcileri olarak kulübümüzün kurucu üyelerine ve bu günlere gelmesini sağlayan kıdemli üyelerine şükranlarını sunuyorum. Şu anki üyeleri ile geleceğe emin adımlarla İzmit Rotary Kulübünün ilerleyeceğini ve bundan sonra da değer katarak on yıllarca yıllar daha güçlenerek varlığının devam edeceğinden eminiz" diye konuştu. Başkan Yeoman Cesur  konuşmasında özellikle Kocaeli’de yaptıkları projelere, diğer kuruluş ve STK’lar ile birlikte yaptıkları işbirliklerine değindi.

 

İzmit Rotary Kulübü 54. yılını kutladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.