İzmit Sepetçi’de konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor

Kocaeli 06.02.2024 - 15:14, Güncelleme: 06.02.2024 - 15:14
 

İzmit Sepetçi’de konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmit Sepetçi Mahallesi’nde inşa edilen konutların hak sahiplerine teslimi başladı.

2019 yılında hükumetin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirileceğini açıkladığı 100 bin konut projesi kapsamında İzmit Sepetçi Mahallesi’nde yapılacağı duyurulan konutların inşası 2021 yılında başlamıştı. 747 konuttan oluşan TOKİ Sepetçi Konutları’nda hak sahibi olan vatandaşlara evleri teslim edilmeye başlandı. 16 Şubat Cuma gününe kadar teslim işlemlerinin süreceği konutlarda hak sahipleri bölgeye gidip, GK-11 blokta eksi 1’inci katta kurulan merkezde işlemlerini yapıyor. EVLERİNİ TESLİM ALIYORLAR İşlemler sırasında banka dekontu ve nüfus cüzdanı fotokopisini yanında bulundurması gereken hak sahipleri, gerekli belgelere imzaları attıktan sonra evi teslim alıyor. Hak sahipleri evlerinde incelemelerde bulunarak, varsa eksiklikleri yetkililere bildiriyor. Evini teslim alan hak sahipleri doğalgaz ve su aboneliklerini açtırabiliyor.  
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmit Sepetçi Mahallesi’nde inşa edilen konutların hak sahiplerine teslimi başladı.

2019 yılında hükumetin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirileceğini açıkladığı 100 bin konut projesi kapsamında İzmit Sepetçi Mahallesi’nde yapılacağı duyurulan konutların inşası 2021 yılında başlamıştı. 747 konuttan oluşan TOKİ Sepetçi Konutları’nda hak sahibi olan vatandaşlara evleri teslim edilmeye başlandı. 16 Şubat Cuma gününe kadar teslim işlemlerinin süreceği konutlarda hak sahipleri bölgeye gidip, GK-11 blokta eksi 1’inci katta kurulan merkezde işlemlerini yapıyor.

EVLERİNİ TESLİM ALIYORLAR

İşlemler sırasında banka dekontu ve nüfus cüzdanı fotokopisini yanında bulundurması gereken hak sahipleri, gerekli belgelere imzaları attıktan sonra evi teslim alıyor. Hak sahipleri evlerinde incelemelerde bulunarak, varsa eksiklikleri yetkililere bildiriyor. Evini teslim alan hak sahipleri doğalgaz ve su aboneliklerini açtırabiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.