19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İzmit'te yaralama olayına karışan 2 şahıs tutuklandı

Asayiş 06.03.2023 - 10:42, Güncelleme: 06.03.2023 - 10:42
 

İzmit'te yaralama olayına karışan 2 şahıs tutuklandı

2 Mart'ta Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahsı ateşli silahla yaralayan 2 şühpeli tutuklandı.

2 Mart'ta Kocaeli'nin İzmit ilçesinin Ömerağa Mahallesi Alemdar Caddesi'nde Î.A. adlı yurttaşın kasten yaralanması olayını gerçekleştiren 2 kişi yapılan operasyonla yakalandı.  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan açıklamada, "İ.A. isimli şahsın ateşli silahla yaralanması olay ile ilgii yapılan çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren şahıslar E.D. ve K.Î isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Şüpheli şahıslar 3 Mart günü yapılan operasyonla suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı. Her 2 şüpheli şahıs işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adli Makamlar tarafından tutuklanmıştır" denildi. 
2 Mart'ta Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahsı ateşli silahla yaralayan 2 şühpeli tutuklandı.

2 Mart'ta Kocaeli'nin İzmit ilçesinin Ömerağa Mahallesi Alemdar Caddesi'nde Î.A. adlı yurttaşın kasten yaralanması olayını gerçekleştiren 2 kişi yapılan operasyonla yakalandı. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan açıklamada, "İ.A. isimli şahsın ateşli silahla yaralanması olay ile ilgii yapılan çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren şahıslar E.D. ve K.Î isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Şüpheli şahıslar 3 Mart günü yapılan operasyonla suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı. Her 2 şüpheli şahıs işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adli Makamlar tarafından tutuklanmıştır" denildi. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.