Kadastro personeline bir teşekkür de Güler’den

Gebze 04.10.2021 - 10:32, Güncelleme: 04.10.2021 - 10:32
 

Kadastro personeline bir teşekkür de Güler’den

Gebze Kadastro Müdürlüğü personeline, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın ardından bir başarı belgesi de Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’den geldi.

4 İlçenin yükünü taşıyan Gebze Kadastro Müdürlüğü kısıtlı personel ve imkanlara rağmen gösterdikleri başarılı performans ile göz doldurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Darıca Kaymakamı Yüksel Kara tarafından başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirilen Gebze Kadastro Müdürlüğü personeline bir başarı belgesi de Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’den geldi. BAŞARI BELGELERİNİ CENGİZ DAĞITTI Özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Darıca ve ardından Gebze Kaymakamlığı tarafından başarı belgeleri ödüllendirilen Gebze Kadastro Müdürlüğü personeli oldukça mutlu olurken, başarı belgeleri Gebze Kadastro Müdürlüğü Birim Sorumlusu Uğur Cengiz tarafından kendilerine takdim edildi. BİZLERİ MOTİVE ETTİ Başarı belgelerini personeline tek tek dağıtmanın mutluluğunu yaşayan Gebze Kadastro Müdürlüğü Birim Sorumlusu Uğur Cengiz yaptığı açıklama da “Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara’nın ardından Gebze Kaymakamlığımızın da bize ve personelimize verdiği başarı belgeleri bizleri mutlu ederken ayrıca motive olmamıza katkı sağladı. Göreve geldiğimiz günden bu yana hem devletimizin yükünü hafifletmek hem de vatandaşlarımızın işlerini hızlı bir şekilde çözmek için özverili bir şekilde çalışan mesai arkadaşlarıma ve bizleri başarı belgeleri ile ödüllendiren Gebze ve Darıca Kaymakamlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Gebze Kadastro Müdürlüğü personeline, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın ardından bir başarı belgesi de Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’den geldi.

4 İlçenin yükünü taşıyan Gebze Kadastro Müdürlüğü kısıtlı personel ve imkanlara rağmen gösterdikleri başarılı performans ile göz doldurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Darıca Kaymakamı Yüksel Kara tarafından başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirilen Gebze Kadastro Müdürlüğü personeline bir başarı belgesi de Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’den geldi.

BAŞARI BELGELERİNİ CENGİZ DAĞITTI

Özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Darıca ve ardından Gebze Kaymakamlığı tarafından başarı belgeleri ödüllendirilen Gebze Kadastro Müdürlüğü personeli oldukça mutlu olurken, başarı belgeleri Gebze Kadastro Müdürlüğü Birim Sorumlusu Uğur Cengiz tarafından kendilerine takdim edildi.

BİZLERİ MOTİVE ETTİ

Başarı belgelerini personeline tek tek dağıtmanın mutluluğunu yaşayan Gebze Kadastro Müdürlüğü Birim Sorumlusu Uğur Cengiz yaptığı açıklama da “Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara’nın ardından Gebze Kaymakamlığımızın da bize ve personelimize verdiği başarı belgeleri bizleri mutlu ederken ayrıca motive olmamıza katkı sağladı. Göreve geldiğimiz günden bu yana hem devletimizin yükünü hafifletmek hem de vatandaşlarımızın işlerini hızlı bir şekilde çözmek için özverili bir şekilde çalışan mesai arkadaşlarıma ve bizleri başarı belgeleri ile ödüllendiren Gebze ve Darıca Kaymakamlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.