Kağıtspor hedeflerini anlattı

Spor 22.11.2023 - 15:53, Güncelleme: 22.11.2023 - 15:53
 

Kağıtspor hedeflerini anlattı

Kağıtspor Başkanı İbrahim Erçin ve yönetimi yerel basınla tanıştı. Erçin en büyük hedeflerinin hem Milli takıma sporcu yetiştirmek hem de olimpiyatlara sporcu göndermek olduğunu ifade etti

BAŞKAN ERÇİN BASINLA TANIŞTI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Başkanı İbrahim Erçin, Kulüp Genel Sekreter Erhan Öztürk, yönetim kurulu üyesi Galip Şentürk düzenlediği basın toplantısında mavi-beyazlı kulübün hedeflerini açıkladı. En büyük hedeflerinin hem Milli takıma sporcu yetiştirmek hem de olimpiyatlara sporcu göndermek olduğunu ifade eden Erçin, “ Dengeleri bozmadan kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Basketbol takımımızı gelecek yıllarda Süper Lig’e taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu. 8046 SPORCUMUZ BULUNUYOR Başkan Erçin, “36 branşımız aktif olarak çalışmalarını yürütmektedir. 8046 sporcumuz bulunmaktadır. 140 antrenör ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. 147 salonda faaliyet göstermekteyiz. 134 sporcumuz Mili Takımda şehrimizi ve kulübümüzü temsil etmektedir. 5 sporcumuz 2024 Olimpiyat kotası aldı. 8 sporcumuz kota için mücadele ediyor. Voleybol takımımız ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Basketbol takımımız ligde oynadığı 11 maçta 4 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile yoluna devam ediyor” dedi.  
Kağıtspor Başkanı İbrahim Erçin ve yönetimi yerel basınla tanıştı. Erçin en büyük hedeflerinin hem Milli takıma sporcu yetiştirmek hem de olimpiyatlara sporcu göndermek olduğunu ifade etti

BAŞKAN ERÇİN BASINLA TANIŞTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Başkanı İbrahim Erçin, Kulüp Genel Sekreter Erhan Öztürk, yönetim kurulu üyesi Galip Şentürk düzenlediği basın toplantısında mavi-beyazlı kulübün hedeflerini açıkladı. En büyük hedeflerinin hem Milli takıma sporcu yetiştirmek hem de olimpiyatlara sporcu göndermek olduğunu ifade eden Erçin, “ Dengeleri bozmadan kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Basketbol takımımızı gelecek yıllarda Süper Lig’e taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu.

8046 SPORCUMUZ BULUNUYOR

Başkan Erçin, “36 branşımız aktif olarak çalışmalarını yürütmektedir. 8046 sporcumuz bulunmaktadır. 140 antrenör ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. 147 salonda faaliyet göstermekteyiz. 134 sporcumuz Mili Takımda şehrimizi ve kulübümüzü temsil etmektedir. 5 sporcumuz 2024 Olimpiyat kotası aldı. 8 sporcumuz kota için mücadele ediyor. Voleybol takımımız ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Basketbol takımımız ligde oynadığı 11 maçta 4 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile yoluna devam ediyor” dedi.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.