Kahraman’dan Aşı Olun Çağrısı

Kocaeli 03.11.2021 - 14:46, Güncelleme: 03.11.2021 - 14:51
 

Kahraman’dan Aşı Olun Çağrısı

Kahraman’dan Aşı Olun Çağrısı

Bir süre önce koronavirüse yakalanan Gazeteci İsmail Kahraman hastaneden taburcu oldu. Süreçle ilgili açıklama yapan Kahraman; “Hastanede yapılan test sonuçlarım çıktı. Çok şükür covid testim negatife döndü. 12 gündür kaldığım hastane odasında aldığım en güzel haberi siz değerli arkadaşlarımla paylaşıyor arayıp dualarını eksik etmeyen bizlerle yakından ilgilenen başta sağlık camiası olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum. 12 gündür tek başıma ölüm kalım mücadelesi verdiğim hastane odamdan çağrı yapmak istiyorum, aşınızı olun maske mesafe ve kovit önlemlerine karşı tüm önlemlerinizi alın. Covid ve Korona vebasını iki doz aşımı yaptırmasaydım durumum çok daha vahim olabilirdi aman aşınızı olun soğuk kış ayları geliyor” dedi.  
Kahraman’dan Aşı Olun Çağrısı

Bir süre önce koronavirüse yakalanan Gazeteci İsmail Kahraman hastaneden taburcu oldu. Süreçle ilgili açıklama yapan Kahraman; “Hastanede yapılan test sonuçlarım çıktı. Çok şükür covid testim negatife döndü. 12 gündür kaldığım hastane odasında aldığım en güzel haberi siz değerli arkadaşlarımla paylaşıyor arayıp dualarını eksik etmeyen bizlerle yakından ilgilenen başta sağlık camiası olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

12 gündür tek başıma ölüm kalım mücadelesi verdiğim hastane odamdan çağrı yapmak istiyorum, aşınızı olun maske mesafe ve kovit önlemlerine karşı tüm önlemlerinizi alın.

Covid ve Korona vebasını iki doz aşımı yaptırmasaydım durumum çok daha vahim olabilirdi aman aşınızı olun soğuk kış ayları geliyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.