19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAISİAD üyeleri Darıca’da bir araya geldi

Genel 05.02.2023 - 15:34, Güncelleme: 05.02.2023 - 23:49
 

KAISİAD üyeleri Darıca’da bir araya geldi

KAISİAD, Kars, Ardahan ve Iğdırlı çok sayıda sanayici ve iş insanının katılımıyla geleneksel kahvaltı programını Darıca Balıkçı Restoran’da gerçekleştirdi.

Kars Ardahan Iğdır Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (KAISİAD), geleneksel kahvaltı programını Darıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde Balıkçı Restoran’da gerçekleştirdi. Programa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kars, Iğdır ve Ardahanlı sanayici ve iş insanları, Sırbistan’dan sanayici ve in insanlarından oluşan bir heyet ile Marmara Iğdır Dernekler Federasyon Başkanı Nihat Yıldırım ve çok sayıda STK ve siyasi parti temsilci katıldı. Açılış konuşmasını yapan KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Yalçın katılımcıları selamladıktan sonra çalışmalarına ilişkin şu bilgileri paylaştı: “Faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz, Sarıkamış’ta kış turizmi programımızı gerçekleştireceğiz. Üye ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Üniversite öğrencilerine siyasi görüşlerine bakmaksızın burs veriyoruz. Dergimizin 4. sayısını çıkardık, 5. sayımızı hazırlıyoruz. Kars'a yatırımlar yapmak, istihdam sağlamak ve iç göçü önlemek için Kars Valisi’yle ilk protokolümüzü imzaladık.” Yalçın, Avrupa Birliği (AB) ve yurtdışındaki is insanlarıyla yatırım fırsatlarına ilişkin görüşmeler gerçekleştirdiklerini, Sırbistanlı heyetin üretim tesislerini ziyaret ettiği bilgisini verdi. Kurucu Başkan Ufuk Ekinci, KAISİAD’ın kuruluş sürecine ilişkin hatırlatmada bulunarak, “Bir sosyal girişimin sonucu olan Marmara KAISİAD’ın kuruluş misyonuna ve sahip olduğu vizyona uygun olarak tüm gayretiyle çalışmalarına devam ettiğini görmek bizi mutlu ediyor” diyerek katılımcıları selamladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, katılımcıları selamlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Programa katılan Sırbistanlı heyet ise, Sırbistan’da göl zeminlerde biriken toprağın geri dönüşümü, tıp ve kaplıca turizmine yapılacak yatırım fırsatlarına ilişkin bilgiler paylaştı.
KAISİAD, Kars, Ardahan ve Iğdırlı çok sayıda sanayici ve iş insanının katılımıyla geleneksel kahvaltı programını Darıca Balıkçı Restoran’da gerçekleştirdi.

Kars Ardahan Iğdır Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (KAISİAD), geleneksel kahvaltı programını Darıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde Balıkçı Restoran’da gerçekleştirdi.

Programa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kars, Iğdır ve Ardahanlı sanayici ve iş insanları, Sırbistan’dan sanayici ve in insanlarından oluşan bir heyet ile Marmara Iğdır Dernekler Federasyon Başkanı Nihat Yıldırım ve çok sayıda STK ve siyasi parti temsilci katıldı.

Açılış konuşmasını yapan KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Yalçın katılımcıları selamladıktan sonra çalışmalarına ilişkin şu bilgileri paylaştı: “Faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz, Sarıkamış’ta kış turizmi programımızı gerçekleştireceğiz. Üye ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Üniversite öğrencilerine siyasi görüşlerine bakmaksızın burs veriyoruz. Dergimizin 4. sayısını çıkardık, 5. sayımızı hazırlıyoruz. Kars'a yatırımlar yapmak, istihdam sağlamak ve iç göçü önlemek için Kars Valisi’yle ilk protokolümüzü imzaladık.”

Yalçın, Avrupa Birliği (AB) ve yurtdışındaki is insanlarıyla yatırım fırsatlarına ilişkin görüşmeler gerçekleştirdiklerini, Sırbistanlı heyetin üretim tesislerini ziyaret ettiği bilgisini verdi.

Kurucu Başkan Ufuk Ekinci, KAISİAD’ın kuruluş sürecine ilişkin hatırlatmada bulunarak, “Bir sosyal girişimin sonucu olan Marmara KAISİAD’ın kuruluş misyonuna ve sahip olduğu vizyona uygun olarak tüm gayretiyle çalışmalarına devam ettiğini görmek bizi mutlu ediyor” diyerek katılımcıları selamladı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, katılımcıları selamlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Programa katılan Sırbistanlı heyet ise, Sırbistan’da göl zeminlerde biriken toprağın geri dönüşümü, tıp ve kaplıca turizmine yapılacak yatırım fırsatlarına ilişkin bilgiler paylaştı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.