Kamu malı çalanlar yakalandı

Gündem 22.12.2022 - 14:55, Güncelleme: 22.12.2022 - 14:55
 

Kamu malı çalanlar yakalandı

Kocaeli il Jandarma Komutanlığı4, İSU’nun terfi istasyonlarının da aralarında bulunduğu kurumlardan hırsızlık yapan zanlıları yakaladı.

Olayla ilgili Valilikten yapılan açıklamada, “Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde faaliyet gösteren Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresine (İSU) ait su terfi istasyonlarında meydana gelen “Hırsızlık ve Mala Zarar Verme” olayları ile ilgili olarak yapılan operasyon neticesinde, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen (4) şüphelinin ikametlerinde arama yapılarak suç eşyası ele geçirilmiş ve şüpheliler gözaltına alınmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda, Kocaeli İl genelinde (22)’si İSU su terfi istasyonları olmak üzere toplamda 25 kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık ve mala zarar verme olayı aydınlatılmıştır. Şüpheli şahıslar çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Kandıra 2 No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmiştir.” Denildi.   
Kocaeli il Jandarma Komutanlığı4, İSU’nun terfi istasyonlarının da aralarında bulunduğu kurumlardan hırsızlık yapan zanlıları yakaladı.

Olayla ilgili Valilikten yapılan açıklamada, “Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde faaliyet gösteren Kocaeli Su ve
Kanalizasyon İdaresine (İSU) ait su terfi istasyonlarında meydana gelen “Hırsızlık ve Mala
Zarar Verme” olayları ile ilgili olarak yapılan operasyon neticesinde, olayı gerçekleştirdiği
tespit edilen (4) şüphelinin ikametlerinde arama yapılarak suç eşyası ele geçirilmiş ve
şüpheliler gözaltına alınmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda, Kocaeli İl genelinde (22)’si İSU su terfi istasyonları olmak üzere toplamda 25 kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık ve mala zarar verme olayı aydınlatılmıştır. Şüpheli şahıslar çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Kandıra 2
No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmiştir.” Denildi. 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.