“Kapanmanın tekrarlanmaması için tedbirleri uygulayalım!”

Gebze 20.05.2021 - 10:07, Güncelleme: 20.05.2021 - 10:07
 

“Kapanmanın tekrarlanmaması için tedbirleri uygulayalım!”

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 19 Mayıs kutlamalarının ardından Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, 17 günlük kapanmanın tekrarlanmaması için esnafı ve vatandaşları uyardı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de gerçekleştirilen 19 Mayıs kutlamalarının ardından Gebze eski çarşı, yeni çarşı, kapalı pazar yerleri ve Gebze Center Avm’yi denetleyerek, alınan tedbirleri inceledi.  Denetleme esnasında vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Kaymakam Güler, maske, mesafe, temizlik kurallarına uymaları hususunda hatırlatmalarda bulunarak, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı yürekten kutluyorum.” dedi. SAĞDUYU ÇAĞRISI Kademeli normalleşme sürecinde denetimlere ara verilmeyeceğini belirten Kaymakam Güler “Aziz milletimizin tedbirlere uyum noktasındaki sağduyulu ve fedakârca yaklaşımı ile günlük vaka, hasta ve ağır hasta sayılarında yaşanan düşüş sonucunda kademeli normalleşme sürecine girdik. Hep birlikte elde edilen başarının sürdürülmesi, salgının yayılımının kontrol altında tutulması ve yeniden ivmelenen aşılama faaliyetleri ile birlikte kalıcı normalleşmenin sağlanması için alınan tedbirlere riayet etmemiz önümüzdeki süreçte son derece önem taşımaktadır.” dedi.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 19 Mayıs kutlamalarının ardından Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, 17 günlük kapanmanın tekrarlanmaması için esnafı ve vatandaşları uyardı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de gerçekleştirilen 19 Mayıs kutlamalarının ardından Gebze eski çarşı, yeni çarşı, kapalı pazar yerleri ve Gebze Center Avm’yi denetleyerek, alınan tedbirleri inceledi.  Denetleme esnasında vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Kaymakam Güler, maske, mesafe, temizlik kurallarına uymaları hususunda hatırlatmalarda bulunarak, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı yürekten kutluyorum.” dedi.

SAĞDUYU ÇAĞRISI

Kademeli normalleşme sürecinde denetimlere ara verilmeyeceğini belirten Kaymakam Güler “Aziz milletimizin tedbirlere uyum noktasındaki sağduyulu ve fedakârca yaklaşımı ile günlük vaka, hasta ve ağır hasta sayılarında yaşanan düşüş sonucunda kademeli normalleşme sürecine girdik. Hep birlikte elde edilen başarının sürdürülmesi, salgının yayılımının kontrol altında tutulması ve yeniden ivmelenen aşılama faaliyetleri ile birlikte kalıcı normalleşmenin sağlanması için alınan tedbirlere riayet etmemiz önümüzdeki süreçte son derece önem taşımaktadır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.