Kar yağışı sebebiyle bozulan yollar tamir ediliyor

Kocaeli 16.03.2022 - 10:50, Güncelleme: 16.03.2022 - 10:50
 

Kar yağışı sebebiyle bozulan yollar tamir ediliyor

Kar yağışı sebebiyle bozulan yollar tamir ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının ardından asfalt ve kaldırımlarda meydana gelen çukur, çökme ve bozulmaların araçlara zarar vermemesi için tamiratlara başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yaya ve araç güvenliğini sağlamak için yol ve kaldırımlarda iklim koşulları veya ağır tonajlı araç geçişleri sebebiyle meydana gelen bozulmaları onarım yaparak gideriyor. Asfalt ve kaldırımlarda meydana gelen çukur, çökme ve bozulmaların araçlara zarar vermemesi için çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda, İzmit Yeşilova kapalı pazar sokağında bozulma meydana gelen parke ve bordürlerin tamiri yapıldı. İzmit Malta Mahallesi ve İzmit Mimar Sinan Caddesinde asfaltta oluşan bozulma da onarıldı.
Kar yağışı sebebiyle bozulan yollar tamir ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının ardından asfalt ve kaldırımlarda meydana gelen çukur, çökme ve bozulmaların araçlara zarar vermemesi için tamiratlara başladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yaya ve araç güvenliğini sağlamak için yol ve kaldırımlarda iklim koşulları veya ağır tonajlı araç geçişleri sebebiyle meydana gelen bozulmaları onarım yaparak gideriyor. Asfalt ve kaldırımlarda meydana gelen çukur, çökme ve bozulmaların araçlara zarar vermemesi için çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda, İzmit Yeşilova kapalı pazar sokağında bozulma meydana gelen parke ve bordürlerin tamiri yapıldı. İzmit Malta Mahallesi ve İzmit Mimar Sinan Caddesinde asfaltta oluşan bozulma da onarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.