Karaca Plaza Beylikbağı’nda açıldı

Gebze 20.10.2022 - 15:46, Güncelleme: 20.10.2022 - 16:45
 

Karaca Plaza Beylikbağı’nda açıldı

Suat Karaca ile İlker ve Çağla Karaca’nın sahibi olduğu Karaca Şirketler Grubu Beylikbağı’nda Karaca Plaza’da toplandı.

Beylikbağı meydanı Sarı cami yanında yapılan Karaca Plaza’nın açılışına Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç, Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Ali Yalsız, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir, Marmara Iğdırlılar Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Iğdırlılar Federasyon Başkan Yardımcısı Salih Günal, Meclis Üyesi Ayhan Yılmaz, Ulus Mahalle Muhtarı Hüseyin Akın işadamları ve davetliler katıldı.  Açılış öncesi davetlilerle yakından ilgilenen İlker ve Çağla Karaca çifti bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Açılış kurdelesinin birlikte kesilmesinin ardından davetliler Karaca Plaza’yı gezdiler. İlker ve Çağla Karaca çifti, tüm şirketleri bir plazada topladıklarını ifade ederek, bundan sonra tüm misafirleri burada ağırlayacaklarını söylediler. Karaca Plaza’nın hayırlı olmasını diliyor, sahipleri ve çalışanlarına bol kazançlar temenni ediyoruz. 
Suat Karaca ile İlker ve Çağla Karaca’nın sahibi olduğu Karaca Şirketler Grubu Beylikbağı’nda Karaca Plaza’da toplandı.

Beylikbağı meydanı Sarı cami yanında yapılan Karaca Plaza’nın açılışına Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç, Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı İsmail Aşak, MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Ali Yalsız, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir, Marmara Iğdırlılar Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım, Iğdırlılar Federasyon Başkan Yardımcısı Salih Günal, Meclis Üyesi Ayhan Yılmaz, Ulus Mahalle Muhtarı Hüseyin Akın işadamları ve davetliler katıldı. 
Açılış öncesi davetlilerle yakından ilgilenen İlker ve Çağla Karaca çifti bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Açılış kurdelesinin birlikte kesilmesinin ardından davetliler Karaca Plaza’yı gezdiler. İlker ve Çağla Karaca çifti, tüm şirketleri bir plazada topladıklarını ifade ederek, bundan sonra tüm misafirleri burada ağırlayacaklarını söylediler. Karaca Plaza’nın hayırlı olmasını diliyor, sahipleri ve çalışanlarına bol kazançlar temenni ediyoruz. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.