Kartepe’de kantinler denetleniyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2023 - 10:30, Güncelleme: 05.10.2023 - 11:34
 

Kartepe’de kantinler denetleniyor

Kartepe’de zabıta ekipleri okul kantini denetimlerine periyodik olarak devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri eğitim gören öğrencilerin hijyenik ortamda alışveriş yapmaları ve sağlıklı ürünlere uygun şartlarda ulaşması için kantin denetimlerini sürdürüyor. Öğrencilerin eğitim yuvalarındaki denetimlerde, temizlik, fiyat tarifesi, gıda güvenirliliği, kılık-kıyafet, ruhsat ve hijyen belgesi kontrol ediliyor. Kartepe’de 115 okul bulunduğunu söyleyen Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, "Bu okullarımızda bulunan bütün kantinlerimizin denetimlerine titizlikle devam ediyoruz. Özellikle hijyen konusuna büyük önem veriyoruz. Esnafımızda bu konuda duyarlı. Uygunsuzluk tespit edilmesi halinde mevzuata uygun olarak işlem yapıyoruz. Çocuklarımızın rahatı ve sağlığı için görevimizin başındayız" dedi.
Kartepe’de zabıta ekipleri okul kantini denetimlerine periyodik olarak devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri eğitim gören öğrencilerin hijyenik ortamda alışveriş yapmaları ve sağlıklı ürünlere uygun şartlarda ulaşması için kantin denetimlerini sürdürüyor. Öğrencilerin eğitim yuvalarındaki denetimlerde, temizlik, fiyat tarifesi, gıda güvenirliliği, kılık-kıyafet, ruhsat ve hijyen belgesi kontrol ediliyor.
Kartepe’de 115 okul bulunduğunu söyleyen Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, "Bu okullarımızda bulunan bütün kantinlerimizin denetimlerine titizlikle devam ediyoruz. Özellikle hijyen konusuna büyük önem veriyoruz. Esnafımızda bu konuda duyarlı. Uygunsuzluk tespit edilmesi halinde mevzuata uygun olarak işlem yapıyoruz. Çocuklarımızın rahatı ve sağlığı için görevimizin başındayız" dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.