Kaymakam Gözen aşılama çalışmalarını yerinde inceledi

Çayırova 17.06.2021 - 15:53, Güncelleme: 17.06.2021 - 15:53
 

Kaymakam Gözen aşılama çalışmalarını yerinde inceledi

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Trafik Parkı’nda devam eden aşı çalışmalarını yerinde inceleyerek, aşı hakkı bulunan ancak randevu almayan vatandaşlara ‘Aşıya güvenin’ çağrısında bulundu.

Koronavirüs aşı gruplarında 35 yaş üstüne randevu hakkı tanınması ile Çayırova’da adeta aşı seferberliği ilan edildi. Randevu hakkı tanınan vatandaşların bir an önce aşılanması için Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Trafik Parkı’nda devam eden aşı çalışmalarını yerinde inceledi. Kaymakam Gözen aşı hakkı olan ancak aşı yaptırmaktan çekinen vatandaşlara ‘Aşıya güvenin’ çağrısında bulundu. AŞILAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Türkiye’de 35 yaş üstü vatandaşlar aşılanmaya başladı. Çayırova’da devam eden aşı çalışmalarını yerinde inceleyen Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen ‘Covid-19 Ulusal Aşılama Stratejisi’ kapsamında devam eden aşılama süreci 35 yaş üstü vatandaşlar ve SGK’ya kayıtlı tüm çalışanlarında aşı randevu kayıtlarının açılmasıyla birlikte ilçemizde yoğun bir şekilde devam ediyor. Aşılama sürecini yerinde takip ederek İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş’tan aşılama süreci ile ilgili bilgi aldım” dedi.
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Trafik Parkı’nda devam eden aşı çalışmalarını yerinde inceleyerek, aşı hakkı bulunan ancak randevu almayan vatandaşlara ‘Aşıya güvenin’ çağrısında bulundu.

Koronavirüs aşı gruplarında 35 yaş üstüne randevu hakkı tanınması ile Çayırova’da adeta aşı seferberliği ilan edildi. Randevu hakkı tanınan vatandaşların bir an önce aşılanması için Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Trafik Parkı’nda devam eden aşı çalışmalarını yerinde inceledi. Kaymakam Gözen aşı hakkı olan ancak aşı yaptırmaktan çekinen vatandaşlara ‘Aşıya güvenin’ çağrısında bulundu.

AŞILAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Türkiye’de 35 yaş üstü vatandaşlar aşılanmaya başladı. Çayırova’da devam eden aşı çalışmalarını yerinde inceleyen Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen ‘Covid-19 Ulusal Aşılama Stratejisi’ kapsamında devam eden aşılama süreci 35 yaş üstü vatandaşlar ve SGK’ya kayıtlı tüm çalışanlarında aşı randevu kayıtlarının açılmasıyla birlikte ilçemizde yoğun bir şekilde devam ediyor. Aşılama sürecini yerinde takip ederek İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş’tan aşılama süreci ile ilgili bilgi aldım” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.