KÜTÜPHANELER

Kaymakam Güler, Bahar Şenliğinde

Gebze 28.05.2022 - 10:37, Güncelleme: 28.05.2022 - 10:37
 

Kaymakam Güler, Bahar Şenliğinde

Kaymakam Güler, Bahar Şenliğinde

Kaymakam Mustafa Güler, Anibal Anadolu Lisesinin düzenlemiş olduğu geleneksel bahar şenliğine katılarak öğrencilerin sevincini paylaştı. Anibal Anadolu Lisesi okul bahçesinde gerçekleştirilen programa Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Okul Müdürü Turan Atilla, çevre okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bahar şenliğinde konuşma yapan Kaymakam Mustafa Güler “Kıymetli Milli Eğitim Müdürümüz, Okul müdürümüz, öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz; hepinize hayırlı günler diliyor, en kalbi en içten duygularımla sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Çok coşkulu, çok heyecanlısınız. Allah heyecanınızı tüketmesin. İnşallah bu heyecanınızı kendi ve Ülkemizin gelişmesi, ilerlemesi için kullanırsınız. Çünkü bu memleketin sizin gibi gençlere ihtiyacı var. Sizler çok çalışacaksınız, Ülkemizi ve Vatanımızı en ileri konuma getireceksiniz. Memleketimiz, Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine sizlerin omuzunda yükselecek.  Bugün okulumuzda gençlerimizin özlediği bahar şenliği için bir araya geldik. Gördüğüm kadarıyla çok güzel programlar hazırlanmış. Okulumuzun yöneticilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine bu güzel program için teşekkür ediyoruz, emeklerine ve yüreklerine sağlık.  Bu Vatan toprakları bizim şehitlerimizin kanları ile sulanmış, gazilerimizin mücadelesiyle kazanılmış. Ülkemizin daha ileriye gitmesi ve dünya devletleri arasında saygın bir yerinin olması için çok çalışmamız lazım.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güzel bir sözü var "Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak." ve  “Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar.”  Öncelikle Bayrağımıza, Vatanımıza, Ezanımıza, Milletimize, birlik ve beraberliğimize sahip çıkalım. Kendinize inanın, bilginize ve çalışkanlığınıza güvenin. Sizin ülkemize çok önemli katkılarınız olacak.  Dünya arenasında büyük bir yarış var bu yarışta söz sahibi olmanın tek yolu da çok çalışmak başka hiçbir yolu yoktur.  12. sınıf öğrencilerimize girecekleri üniversite sınavında şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah bir ay sonra güzel bir tatili hak ederek bunun mutluluğuyla güzel bir tatil yaparsınız. Eylül'de tekrardan görüşmek üzere diyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, gözlerinizden öpüyorum. Allah'a emanet olun” dedi. Daha sonra bahar şenliği öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi, fotoğraf yarışması, sportif etkinlikler ve müzik gösterisi ile devam etti.
Kaymakam Güler, Bahar Şenliğinde

Kaymakam Mustafa Güler, Anibal Anadolu Lisesinin düzenlemiş olduğu geleneksel bahar şenliğine katılarak öğrencilerin sevincini paylaştı.

Anibal Anadolu Lisesi okul bahçesinde gerçekleştirilen programa Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Okul Müdürü Turan Atilla, çevre okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bahar şenliğinde konuşma yapan Kaymakam Mustafa Güler “Kıymetli Milli Eğitim Müdürümüz, Okul müdürümüz, öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz; hepinize hayırlı günler diliyor, en kalbi en içten duygularımla sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Çok coşkulu, çok heyecanlısınız. Allah heyecanınızı tüketmesin. İnşallah bu heyecanınızı kendi ve Ülkemizin gelişmesi, ilerlemesi için kullanırsınız. Çünkü bu memleketin sizin gibi gençlere ihtiyacı var. Sizler çok çalışacaksınız, Ülkemizi ve Vatanımızı en ileri konuma getireceksiniz. Memleketimiz, Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine sizlerin omuzunda yükselecek. 

Bugün okulumuzda gençlerimizin özlediği bahar şenliği için bir araya geldik. Gördüğüm kadarıyla çok güzel programlar hazırlanmış. Okulumuzun yöneticilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine bu güzel program için teşekkür ediyoruz, emeklerine ve yüreklerine sağlık. 

Bu Vatan toprakları bizim şehitlerimizin kanları ile sulanmış, gazilerimizin mücadelesiyle kazanılmış. Ülkemizin daha ileriye gitmesi ve dünya devletleri arasında saygın bir yerinin olması için çok çalışmamız lazım.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güzel bir sözü var "Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak." ve  “Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar.” 

Öncelikle Bayrağımıza, Vatanımıza, Ezanımıza, Milletimize, birlik ve beraberliğimize sahip çıkalım. Kendinize inanın, bilginize ve çalışkanlığınıza güvenin. Sizin ülkemize çok önemli katkılarınız olacak.  Dünya arenasında büyük bir yarış var bu yarışta söz sahibi olmanın tek yolu da çok çalışmak başka hiçbir yolu yoktur. 

12. sınıf öğrencilerimize girecekleri üniversite sınavında şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah bir ay sonra güzel bir tatili hak ederek bunun mutluluğuyla güzel bir tatil yaparsınız. Eylül'de tekrardan görüşmek üzere diyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, gözlerinizden öpüyorum. Allah'a emanet olun” dedi.

Daha sonra bahar şenliği öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi, fotoğraf yarışması, sportif etkinlikler ve müzik gösterisi ile devam etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.