KÜTÜPHANELER

KAYMAKAM GÜLER: BİZLERİ ONURLANDIRDIĞINIZ İÇİN SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ!

Spor 25.03.2022 - 14:35, Güncelleme: 25.03.2022 - 14:51
 

KAYMAKAM GÜLER: BİZLERİ ONURLANDIRDIĞINIZ İÇİN SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ!

KAYMAKAM GÜLER: BİZLERİ ONURLANDIRDIĞINIZ İÇİN SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ!

DUYUYORUZ! Kaymakam Mustafa Güler, Nevşehir’de gerçekleşen Liselerarası Türkiye Judo müsabakalarında Türkiye şampiyonu olan sporcuları makamında konuk etti. 254-25 Şubat’ta  Nevşehir’de düzenlenen Liselerarası Türkiye Judo karşılaşmalarında yarışan ve Türkiye şampiyonu olan Anibal Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Özge Sarıgül ve 10. sınıf öğrencisi Necla Şeker beraberinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Okul Müdürü Turan Atilla, Antrenörleri Serdar Kiraz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Akın Kültür ile ziyarette hazır bulundu. Milli Sporcularımız Özge Sarıgül ve Necla Şeker’i kutlayan Kaymakam Mustafa Güler, "Şanlı bayrağımızı göndere çektirerek ve İstiklal Marşımızın okunmasını sağlayarak bizleri onurlandırdığınız için sizlerle gurur duyuyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Ders yoğunluğunuza rağmen bu başarıyı elde etmeniz takdire şayandır. Her öğrencimizin bu başarıyı yakalamasının da imkânsız olamayacağını ifade etmek istiyorum. Sporla ilgilenen gençlerimiz toplumla ve arkadaşlarıyla paylaşmayı bilen uyumlu bir birey olarak çıkıyor. Gençlerimizin spor faaliyetlerine yönelerek ruh ve beden sağlıklarını korumaları, iyileştirmeleri için onlara gereken desteği veriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sporun her branşının yapılmasını ve başarı elde edilmesini Türk milletine tavsiye etmiştir. Bir sporcuda yalnızca beden gücü ve yetenek değil, tüm bunların yanı sıra, iyi ahlâk ve zekânın da bulunmasını talep etmiş ve bu düşüncesini de; “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.” sözleriyle dile getirmiştir.Bu büyük başarıya imza atan başta siz öğrencilerimiz olmak üzere, bu başarıda büyük emeği ve katkısı olan öğretmenlerimizi, spor müsabakalarına hazırlanma ortamını en iyi şekilde sağlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzü bir kez daha tebrik ediyor, ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.
KAYMAKAM GÜLER: BİZLERİ ONURLANDIRDIĞINIZ İÇİN SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ!

DUYUYORUZ!

Kaymakam Mustafa Güler, Nevşehir’de gerçekleşen Liselerarası Türkiye Judo müsabakalarında Türkiye şampiyonu olan sporcuları makamında konuk etti. 254-25 Şubat’ta  Nevşehir’de düzenlenen Liselerarası Türkiye Judo karşılaşmalarında yarışan ve Türkiye şampiyonu olan Anibal Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Özge Sarıgül ve 10. sınıf öğrencisi Necla Şeker beraberinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Okul Müdürü Turan Atilla, Antrenörleri Serdar Kiraz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Akın Kültür ile ziyarette hazır bulundu.

Milli Sporcularımız Özge Sarıgül ve Necla Şeker’i kutlayan Kaymakam Mustafa Güler, "Şanlı bayrağımızı göndere çektirerek ve İstiklal Marşımızın okunmasını sağlayarak bizleri onurlandırdığınız için sizlerle gurur duyuyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Ders yoğunluğunuza rağmen bu başarıyı elde etmeniz takdire şayandır. Her öğrencimizin bu başarıyı yakalamasının da imkânsız olamayacağını ifade etmek istiyorum. Sporla ilgilenen gençlerimiz toplumla ve arkadaşlarıyla paylaşmayı bilen uyumlu bir birey olarak çıkıyor. Gençlerimizin spor faaliyetlerine yönelerek ruh ve beden sağlıklarını korumaları, iyileştirmeleri için onlara gereken desteği veriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sporun her branşının yapılmasını ve başarı elde edilmesini Türk milletine tavsiye etmiştir. Bir sporcuda yalnızca beden gücü ve yetenek değil, tüm bunların yanı sıra, iyi ahlâk ve zekânın da bulunmasını talep etmiş ve bu düşüncesini de; “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.” sözleriyle dile getirmiştir.Bu büyük başarıya imza atan başta siz öğrencilerimiz olmak üzere, bu başarıda büyük emeği ve katkısı olan öğretmenlerimizi, spor müsabakalarına hazırlanma ortamını en iyi şekilde sağlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzü bir kez daha tebrik ediyor, ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.