KÜTÜPHANELER

Kaymakam Güler Cezaevi Müdürü Ünal’ı ziyaret etti.

Kocaeli 02.12.2021 - 10:23, Güncelleme: 02.12.2021 - 10:23
 

Kaymakam Güler Cezaevi Müdürü Ünal’ı ziyaret etti.

Kaymakam Güler Cezaevi Müdürü Ünal’ı ziyaret etti.

Kaymakam Mustafa Güler İlçemiz Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti. Cezaevinin genel durumu ve yürütülen faaliyetler hakkında Cezaevi Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Yıldırım ve Cezaevi Müdürü Ekrem Ünal’dan bilgi alan Kaymakam Güler  Cezaevi Müdürü olarak atanan Ekrem Ünal’ı tebrik ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.  Cezaevi Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Yıldırım ve Cezaevi Müdürü Ekrem Ünal ise Kaymakam Mustafa Güler’e ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek  teşekkürlerini sundu.
Kaymakam Güler Cezaevi Müdürü Ünal’ı ziyaret etti.

Kaymakam Mustafa Güler İlçemiz Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti.

Cezaevinin genel durumu ve yürütülen faaliyetler hakkında Cezaevi Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Yıldırım ve Cezaevi Müdürü Ekrem Ünal’dan bilgi alan Kaymakam Güler  Cezaevi Müdürü olarak atanan Ekrem Ünal’ı tebrik ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi. 

Cezaevi Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Yıldırım ve Cezaevi Müdürü Ekrem Ünal ise Kaymakam Mustafa Güler’e ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek  teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.