KÜTÜPHANELER

Kaymakam Güler Gebze’den uğurlandı

Gebze 02.09.2022 - 14:34, Güncelleme: 02.09.2022 - 14:34
 

Kaymakam Güler Gebze’den uğurlandı

Gebze’den Tekirdağ Süleymanpaşa kaymakamlığına atanan Mustafa Güler, dün akşam Gebze’den uğurlandı. Gebze Kaymakamlığı önünde düzenlenen uğurlama töreninde zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Uğurlama törenine Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Çelik ve Selamet Güner ile Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler, kurum müdürleri ve kaymakamlık çalışanları katıldı. Gebze’den ayrılırken basın mensuplarına yönelik bir mesaj yayınlayan Kaymakam Güler; “; 20 Eylül 2017 tarihinden beri beş yıldır büyük bir onurla yürütmekte olduğum Gebze Kaymakamlığı görevimden Süleymanpaşa Kaymakamlığına atanmam sebebiyle Gebze’ye ve sizlere arz-ı veda ediyorum. Şimdi aziz vatanımızın bir başka köşesinde aynı azim ve kararlılıkla Kaymakam olarak görevime devam edeceğim. Bir yandan sizlerden ayrılacak olmanın hüznünü yüreğimde hissederken, diğer yandan da, siz değerli basın mensuplarını tanımış olmanın, görevimi layıkıyla yapma ve geride güzel eserler bırakma gayreti içinde olmanın ve burada sağlam dostluklar edinmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyorum.” Dedi.  Güler ayrıca, “Gebze’de görev yaptığım beş yıllık süre içerisinde ilçemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplumdaki mekanizmanın daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olarak milletimizin adeta gören gözü, işiten kulağı olan gazetecilerimizin bu görevi yerine getirmede gösterdikleri fedakârlık ve gayretlerini takdirle karşılıyor, gayret ve özverili çalışmalardan dolayı tüm basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’nin neresine gidersem gideyim, hangi görevde bulunursam bulunayım, unutmayın ki kapım sizlere her zaman açık olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere veda ederken; ilçemizin gelişmesine katkı sağlayan, kamuoyunun doğru, tarafsız ve nitelikli olarak bilgilendirilmesi için büyük rol üstlenen siz kıymetli basın mensuplarına  sağlık ve esenlikler temenni ediyor, en derin selam ve muhabbetlerimi sunuyorum. Hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun.” Diye konuştu. 
Gebze’den Tekirdağ Süleymanpaşa kaymakamlığına atanan Mustafa Güler, dün akşam Gebze’den uğurlandı. Gebze Kaymakamlığı önünde düzenlenen uğurlama töreninde zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Uğurlama törenine Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Çelik ve Selamet Güner ile Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler, kurum müdürleri ve kaymakamlık çalışanları katıldı. Gebze’den ayrılırken basın mensuplarına yönelik bir mesaj yayınlayan Kaymakam Güler; “; 20 Eylül 2017 tarihinden beri beş yıldır büyük bir onurla yürütmekte olduğum Gebze Kaymakamlığı görevimden Süleymanpaşa Kaymakamlığına atanmam sebebiyle Gebze’ye ve sizlere arz-ı veda ediyorum. Şimdi aziz vatanımızın bir başka köşesinde aynı azim ve kararlılıkla Kaymakam olarak görevime devam edeceğim. Bir yandan sizlerden ayrılacak olmanın hüznünü yüreğimde hissederken, diğer yandan da, siz değerli basın mensuplarını tanımış olmanın, görevimi layıkıyla yapma ve geride güzel eserler bırakma gayreti içinde olmanın ve burada sağlam dostluklar edinmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyorum.” Dedi. 

Güler ayrıca, “Gebze’de görev yaptığım beş yıllık süre içerisinde ilçemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplumdaki mekanizmanın daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olarak milletimizin adeta gören gözü, işiten kulağı olan gazetecilerimizin bu görevi yerine getirmede gösterdikleri fedakârlık ve gayretlerini takdirle karşılıyor, gayret ve özverili çalışmalardan dolayı tüm basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’nin neresine gidersem gideyim, hangi görevde bulunursam bulunayım, unutmayın ki kapım sizlere her zaman açık olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere veda ederken; ilçemizin gelişmesine katkı sağlayan, kamuoyunun doğru, tarafsız ve nitelikli olarak bilgilendirilmesi için büyük rol üstlenen siz kıymetli basın mensuplarına  sağlık ve esenlikler temenni ediyor, en derin selam ve muhabbetlerimi sunuyorum. Hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun.” Diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.