KÜTÜPHANELER

Kaymakam Güler, Mezuniyet Törenine Katıldı

Eğitim 28.05.2022 - 11:43, Güncelleme: 28.05.2022 - 11:43
 

Kaymakam Güler, Mezuniyet Törenine Katıldı

Kaymakam Güler, Mezuniyet Törenine Katıldı

Kaymakam Mustafa Güler, Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesinin 22. Mezuniyet törenine katıldı. Mezuniyet törenine Kaymakam Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, TEV Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, TEV kurucu temsilci Banu Taşkın, TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi Okul Müdürü Mustafa Aydos, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende konuşma yapan Kaymakam Güler, “Değerli Genel Müdürümüz, okul müdürümüz, kıymetli veliler, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimiz; bu gece sizlerle beraber olmak benim içinde bir onur. Bu güzel ve mutlu gününüzde sizinle beraber olduğum için ben de çok mutluyum. Sizleri tebrik ediyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bugün ister eğitiminizi yurtdışında alın, isterseniz ülkemizdeki saygın üniversitelerde eğitiminizi tamamlayın siz bu toprakların çocuklarısınız, bu topraklara sizler sahip çıkacaksınız, bu vatan sizlerin omuzları üzerinde yükselecek. Sizleri çok önemsiyoruz, sizler Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği sevgili gençlersiniz.  Mustafa Kemal Atatürk’ün öğütlerine kulak vermemiz lazım. Mustafa Kemal Atatürk “Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar.”  diyor bizimde yalnız tek bir şeye ihtiyacımız var oda çalışkan olmaya. Sizlerde çok çalışıyorsunuz inşallah bu çalışkanlığınızı bu emeğinizi daha ileri seviyeye çıkartırsınız. Gönlümüz sizinle beraber, gözlerimiz sizin yollarınızı gözleyecek. İnşallah bir gün ülkemizde çok faydalı, çok başarılı işlere imza atacaksınız. Sizlere güveniyoruz, yolunuz ve bahtınız açık olsun. Allaha emanet olun” dedi. Kaymakam Mustafa Güler, mezuniyet töreninde diplomalarını alan öğrencilere önümüzdeki günlerde girecekleri üniversite sınavında başarılar diledi. Öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından kep atma töreni ile program sona erdi.
Kaymakam Güler, Mezuniyet Törenine Katıldı

Kaymakam Mustafa Güler, Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesinin 22. Mezuniyet törenine katıldı.

Mezuniyet törenine Kaymakam Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, TEV Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, TEV kurucu temsilci Banu Taşkın, TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi Okul Müdürü Mustafa Aydos, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşma yapan Kaymakam Güler, “Değerli Genel Müdürümüz, okul müdürümüz, kıymetli veliler, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimiz; bu gece sizlerle beraber olmak benim içinde bir onur. Bu güzel ve mutlu gününüzde sizinle beraber olduğum için ben de çok mutluyum. Sizleri tebrik ediyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bugün ister eğitiminizi yurtdışında alın, isterseniz ülkemizdeki saygın üniversitelerde eğitiminizi tamamlayın siz bu toprakların çocuklarısınız, bu topraklara sizler sahip çıkacaksınız, bu vatan sizlerin omuzları üzerinde yükselecek. Sizleri çok önemsiyoruz, sizler Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği sevgili gençlersiniz. 

Mustafa Kemal Atatürk’ün öğütlerine kulak vermemiz lazım. Mustafa Kemal Atatürk “Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar.”  diyor bizimde yalnız tek bir şeye ihtiyacımız var oda çalışkan olmaya. Sizlerde çok çalışıyorsunuz inşallah bu çalışkanlığınızı bu emeğinizi daha ileri seviyeye çıkartırsınız. Gönlümüz sizinle beraber, gözlerimiz sizin yollarınızı gözleyecek. İnşallah bir gün ülkemizde çok faydalı, çok başarılı işlere imza atacaksınız. Sizlere güveniyoruz, yolunuz ve bahtınız açık olsun. Allaha emanet olun” dedi.

Kaymakam Mustafa Güler, mezuniyet töreninde diplomalarını alan öğrencilere önümüzdeki günlerde girecekleri üniversite sınavında başarılar diledi.

Öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından kep atma töreni ile program sona erdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.