KÜTÜPHANELER

Kaymakam Güler’den 3 Aralık Mesajı

Kocaeli 03.12.2021 - 09:35, Güncelleme: 03.12.2021 - 09:35
 

Kaymakam Güler’den 3 Aralık Mesajı

Kaymakam Güler’den 3 Aralık Mesajı

Kaymakam Mustafa Güler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Güler mesajında, “Toplumsal farkındalığı arttırmak, özel gereksinimli bireylerin hayat standartlarını yükseltmek, engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak ilan edilmiştir.  3 Aralık tarihi engelli insanları anlayabilmek, onların yaşadıkları sorunları kavrayabilmek açısından oldukça önemlidir. Engelli bireylerin yaşadıkları sorunlar yalnız onların değil her birimizin sorunudur. Engellilerin yaşama duyduğu sevinci elinden almadan, mutlu bir hayat sürmeleri için çalışmak Devlet kurumlarının ve ülkede yaşayan her bireyin ortak noktası, ortak çabası olmalıdır.  Engelli vatandaşlarımızın önlerindeki engelleri kaldırdığımızda, kendilerine fırsat verdiğimizde sanattan spora, üretimden yöneticiliğe kadar birçok alan ve faaliyette büyük başarılara imza attığını görüyoruz ve bu başarılarla hayata sarılmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. Bu çerçevede kendilerine düne göre daha fazla imkan ve olanak sunmalı ve onların mutlulukları ile mutlu olmalıyız. Biziler Devlet olarak engelli bireylerin gören gözü, tutan eli, işiten kulağı olmaya devam edeceğiz. Toplumumuzun ayrılmaz parçası olan engelli kardeşlerimizi hayat yolunda yalnız bırakmayacak onların her derdine çözüm bulmak için tüm olanakları seferber edip, destekçisi olacağız. Bu duygu ve düşünceler ile bu müstesna günde toplumumuzun ayrılmaz, ayrıştırılamaz bir parçası olan engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Toplumumuzun tüm bireylerini engellilerin farkına varıldığı, hep birlikte onlara yönelik engellerin ortadan kaldırıldığı bir hayat yaşamaya davet ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Kaymakam Güler’den 3 Aralık Mesajı

Kaymakam Mustafa Güler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Güler mesajında, “Toplumsal farkındalığı arttırmak, özel gereksinimli bireylerin hayat standartlarını yükseltmek, engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak ilan edilmiştir.

 3 Aralık tarihi engelli insanları anlayabilmek, onların yaşadıkları sorunları kavrayabilmek açısından oldukça önemlidir. Engelli bireylerin yaşadıkları sorunlar yalnız onların değil her birimizin sorunudur. Engellilerin yaşama duyduğu sevinci elinden almadan, mutlu bir hayat sürmeleri için çalışmak Devlet kurumlarının ve ülkede yaşayan her bireyin ortak noktası, ortak çabası olmalıdır.

 Engelli vatandaşlarımızın önlerindeki engelleri kaldırdığımızda, kendilerine fırsat verdiğimizde sanattan spora, üretimden yöneticiliğe kadar birçok alan ve faaliyette büyük başarılara imza attığını görüyoruz ve bu başarılarla hayata sarılmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. Bu çerçevede kendilerine düne göre daha fazla imkan ve olanak sunmalı ve onların mutlulukları ile mutlu olmalıyız.

Biziler Devlet olarak engelli bireylerin gören gözü, tutan eli, işiten kulağı olmaya devam edeceğiz. Toplumumuzun ayrılmaz parçası olan engelli kardeşlerimizi hayat yolunda yalnız bırakmayacak onların her derdine çözüm bulmak için tüm olanakları seferber edip, destekçisi olacağız.

Bu duygu ve düşünceler ile bu müstesna günde toplumumuzun ayrılmaz, ayrıştırılamaz bir parçası olan engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Toplumumuzun tüm bireylerini engellilerin farkına varıldığı, hep birlikte onlara yönelik engellerin ortadan kaldırıldığı bir hayat yaşamaya davet ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.