Kaymakam Güler’den, Ulus ve Hürriyet’e çıkarma!

Gebze 21.04.2021 - 14:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 14:56
 

Kaymakam Güler’den, Ulus ve Hürriyet’e çıkarma!

Kaymakam Güler’den, Ulus ve Hürriyet’e çıkarma!

Kaymakam Mustafa Güler, "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında ramazan ayı boyunca her gün ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek taleplerini dinliyor. Ulus ve Hürriyet Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi ailelere giden Kaymakam Güler, ziyaret kapsamında aile fertleriyle yakından ilgilenip sohbet etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Güler, “Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu bereket mevsimi olarak adlandırılan bu ay içinde öksüz, dul ve yetimleri, yaşlılarımızı sevindirmeye gayret ediyoruz.  İçerisinde bulunduğumuz bu mübarek ayda komşumuzdan başlayarak, zorluk içerisinde yaşam mücadelesi veren Müslüman kardeşlerimize yardım eli uzatmak, onların ihtiyaçlarını temin etmeye gayret etmek bizlerin görevidir. Bu ay yüce rabbinin rızasını dileyen herkes için büyük bir fırsattır.” dedi. ÇOCUKLARA OKUMANIN ÖNEMİNİ ANLATTI Kaymakam Mustafa Güler, ziyarete gittiği evlerde çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Çocuklara kitap hediye ederek okumanın önemini anlattı. Ailelerin ihtiyaçlarının temini konusunda beraberinde ziyaretinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Abdurrahman Tokmak’a talimatlar verdi. Aileler ise, kendilerini ziyaret eden Sayın Kaymakamımız Mustafa Güler’e taleplerini doğrudan iletmekten çok memnun olduklarını dile getirerek ‘Allah Devletimize Milletimize zeval vermesin’ dediler.
Kaymakam Güler’den, Ulus ve Hürriyet’e çıkarma!

Kaymakam Mustafa Güler, "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında ramazan ayı boyunca her gün ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek taleplerini dinliyor. Ulus ve Hürriyet Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi ailelere giden Kaymakam Güler, ziyaret kapsamında aile fertleriyle yakından ilgilenip sohbet etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Güler, “Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu bereket mevsimi olarak adlandırılan bu ay içinde öksüz, dul ve yetimleri, yaşlılarımızı sevindirmeye gayret ediyoruz.  İçerisinde bulunduğumuz bu mübarek ayda komşumuzdan başlayarak, zorluk içerisinde yaşam mücadelesi veren Müslüman kardeşlerimize yardım eli uzatmak, onların ihtiyaçlarını temin etmeye gayret etmek bizlerin görevidir. Bu ay yüce rabbinin rızasını dileyen herkes için büyük bir fırsattır.” dedi.

ÇOCUKLARA OKUMANIN ÖNEMİNİ ANLATTI

Kaymakam Mustafa Güler, ziyarete gittiği evlerde çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Çocuklara kitap hediye ederek okumanın önemini anlattı. Ailelerin ihtiyaçlarının temini konusunda beraberinde ziyaretinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Abdurrahman Tokmak’a talimatlar verdi. Aileler ise, kendilerini ziyaret eden Sayın Kaymakamımız Mustafa Güler’e taleplerini doğrudan iletmekten çok memnun olduklarını dile getirerek ‘Allah Devletimize Milletimize zeval vermesin’ dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.