Kaymakam Kara aşıya ön yargıları kırıyor!

Darıca 28.07.2021 - 15:59, Güncelleme: 28.07.2021 - 15:59
 

Kaymakam Kara aşıya ön yargıları kırıyor!

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, koronavirüs ile mücadelede önemli bir liderlik üstlenirken, bu kez de aşılanma oranının artması adına seferberlik ilan etti. Aşıya karşı ön yargısı olan vatandaşları bilgilendiren ekipler, Darıcalılar’a aşı olma çağrısında bulundu.

Pandemi döneminde yaptığı başarılı çalışmalar ile taktir toplayan, kısa sürede Darıcalılar’ın sevip saydığı bir isim olan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, koronavirüs salgınının bir an önce bitmesi adına elini değil, gövdesini taşın altına koymaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı ve Kocaeli Valiliği ile koordineli bir seferberlik ilan eden Darıca Kaymakamlığı, vatandaşları aşı olmaya teşvik edici önemli adımlar atmaya devam ediyor. EKİPLER AŞIYA KARŞI ÖN YARGIYI YOK EDİYOR Emniyet personelleri ve ilçe sağlık çalışanlarının yer aldığı aşı bilgilendirme ekipleri, Darıca'da lokalleri, dernekleri, dernek başkanlarını ve üyelerini ziyaret ederek vatandaşlara aşı olmanın faydalarını anlatarak, aşılanma konusunda bilgi veriyor. Destek ekipleri tarafından aşı hakkı tanınan vatandaşları aşı olmanın önemi hakkında bilgilendiren Darıca Kaymakamlığı, vatandaşların aşıya karşı olumsuz düşüncelerini ortadan kaldırabilmek için gerekli çalışmalar gerçekleştiriyor. “TOPLUMSAL BAĞIŞIKLIĞIN EN ÖNEMLİ SİLAHLARINDAN BİR TANESİ AŞI” Kaymakam Kara, vatandaşları aşı olmaya davet ederek, “Aşılama toplumsal bağışıklığın sağlanmasında en önemli silahlarımızdan bir tanesi. Vatandaşlarımızı aşılayarak Covid-19’a karşı bağışıklığını sağladığımızda kıymetli büyüklerimizi, yakınlarımızı ve çocuklarımızı bu hastalıktan koruyabilir ve eski sağlıklı günlerimize kavuşabiliriz. Aşı hakkı tanınan ve henüz koronavirüs aşılarını olmayan tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, koronavirüs ile mücadelede önemli bir liderlik üstlenirken, bu kez de aşılanma oranının artması adına seferberlik ilan etti. Aşıya karşı ön yargısı olan vatandaşları bilgilendiren ekipler, Darıcalılar’a aşı olma çağrısında bulundu.

Pandemi döneminde yaptığı başarılı çalışmalar ile taktir toplayan, kısa sürede Darıcalılar’ın sevip saydığı bir isim olan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, koronavirüs salgınının bir an önce bitmesi adına elini değil, gövdesini taşın altına koymaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı ve Kocaeli Valiliği ile koordineli bir seferberlik ilan eden Darıca Kaymakamlığı, vatandaşları aşı olmaya teşvik edici önemli adımlar atmaya devam ediyor.

EKİPLER AŞIYA KARŞI ÖN YARGIYI YOK EDİYOR

Emniyet personelleri ve ilçe sağlık çalışanlarının yer aldığı aşı bilgilendirme ekipleri, Darıca'da lokalleri, dernekleri, dernek başkanlarını ve üyelerini ziyaret ederek vatandaşlara aşı olmanın faydalarını anlatarak, aşılanma konusunda bilgi veriyor. Destek ekipleri tarafından aşı hakkı tanınan vatandaşları aşı olmanın önemi hakkında bilgilendiren Darıca Kaymakamlığı, vatandaşların aşıya karşı olumsuz düşüncelerini ortadan kaldırabilmek için gerekli çalışmalar gerçekleştiriyor.

“TOPLUMSAL BAĞIŞIKLIĞIN EN ÖNEMLİ SİLAHLARINDAN BİR TANESİ AŞI”

Kaymakam Kara, vatandaşları aşı olmaya davet ederek, “Aşılama toplumsal bağışıklığın sağlanmasında en önemli silahlarımızdan bir tanesi. Vatandaşlarımızı aşılayarak Covid-19’a karşı bağışıklığını sağladığımızda kıymetli büyüklerimizi, yakınlarımızı ve çocuklarımızı bu hastalıktan koruyabilir ve eski sağlıklı günlerimize kavuşabiliriz. Aşı hakkı tanınan ve henüz koronavirüs aşılarını olmayan tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.