Kaymakam Kara’dan Iğdırlılar’a ziyaret

Darıca 06.12.2022 - 18:24, Güncelleme: 06.12.2022 - 18:24
 

Kaymakam Kara’dan Iğdırlılar’a ziyaret

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Marmara Iğdır Dernekler Federasyonunu ziyaret etti.

Federasyonun Darıca’daki merkezinde yapılan ziyarette, başkan Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Kara, federasyonun yeni kongresinin hayırlı olmasını diledi. Federasyon yönetim kurulu üyeleri ile teker teker tanışan ve ne iş yaptıklarını soran Kaymakam Kara, Nihat Yıldırım ve arkadaşlarına başarı dileklerini iletti. Darıca ve Iğdır üzerine çeşitli sohbetlerin edildiği ziyaretin en önemli konusu ise kayısı oldu. Kendisi de Malatyalı olan Kaymakam Kara, Iğdır Kayısısının da çok kaliteli olduğuna dikkat çekti. Federasyon Başkanı Nihat Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Mayıs veya Haziran aylarında yapmayı planladıkları kayısı festivaline Kaymakam Yüksel Kara’yı da davet etti. Kaymakam Yüksel Kara da her bölgenin kendi kültürünü yaşatmasının önemine dikkat çekerek, Başkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Samimi bir havada son bulan ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafları ile sone erdi. (Mustafa Arslan)   
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Marmara Iğdır Dernekler Federasyonunu ziyaret etti.
  1. Federasyonun Darıca’daki merkezinde yapılan ziyarette, başkan Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Kara, federasyonun yeni kongresinin hayırlı olmasını diledi. Federasyon yönetim kurulu üyeleri ile teker teker tanışan ve ne iş yaptıklarını soran Kaymakam Kara, Nihat Yıldırım ve arkadaşlarına başarı dileklerini iletti. Darıca ve Iğdır üzerine çeşitli sohbetlerin edildiği ziyaretin en önemli konusu ise kayısı oldu. Kendisi de Malatyalı olan Kaymakam Kara, Iğdır Kayısısının da çok kaliteli olduğuna dikkat çekti. Federasyon Başkanı Nihat Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Mayıs veya Haziran aylarında yapmayı planladıkları kayısı festivaline Kaymakam Yüksel Kara’yı da davet etti. Kaymakam Yüksel Kara da her bölgenin kendi kültürünü yaşatmasının önemine dikkat çekerek, Başkan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Samimi bir havada son bulan ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafları ile sone erdi. (Mustafa Arslan) 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.