KAYMAKAM KARA'NIN BAYRAM PROGRAMI AÇIKLANDI

Darıca 05.04.2024 - 16:19, Güncelleme: 05.04.2024 - 16:25
 

KAYMAKAM KARA'NIN BAYRAM PROGRAMI AÇIKLANDI

Kaymakam Kara Çınaraltı Çay Bahçesi'nde Başlayacak Bayramlaşma Programında Vatandaşlarla Buluşacak

Darıca Kaymakamlığı, milletçe idrak edilen mübarek Ramazan Bayramı vesilesiyle bir bayramlaşma programı düzenliyor. Kaymakam KARA'nın, kamu personeli, güvenlik güçleri, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, oda ve birlik mensupları ve bütün vatandaşların bayramını kutlamak amacıyla organize ettiği bu özel program, 10 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek. Bayramlaşma programı, saat 11:00'de Çınaraltı Çay Bahçesi'nde başlayacak. Burada gerçekleşecek olan bayramlaşma etkinliği, kaymakamın vatandaşlarla bir araya gelerek bayram sevincini paylaşmasını sağlayacak. Program, çeşitli ziyaretlerle devam edecek. Nenehatun Mezarlığı, İtfaiye, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli noktalara yapılacak ziyaretlerle, Ramazan Bayramı'nın manevi atmosferi yaşanacak. Karakolların ziyareti ve Gazi-Şehit hane ziyaretlerinin ardından program son bulacak. Kaymakam Yüksel KARA, bu anlamlı programla halkla buluşarak bayram sevincini paylaşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Tüm halkın bayramını en içten dileklerle kutlayan KARA, programın gereğini yerine getirmek üzere vatandaşları bekliyor.
Kaymakam Kara Çınaraltı Çay Bahçesi'nde Başlayacak Bayramlaşma Programında Vatandaşlarla Buluşacak

Darıca Kaymakamlığı, milletçe idrak edilen mübarek Ramazan Bayramı vesilesiyle bir bayramlaşma programı düzenliyor. Kaymakam KARA'nın, kamu personeli, güvenlik güçleri, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, oda ve birlik mensupları ve bütün vatandaşların bayramını kutlamak amacıyla organize ettiği bu özel program, 10 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek.

Bayramlaşma programı, saat 11:00'de Çınaraltı Çay Bahçesi'nde başlayacak. Burada gerçekleşecek olan bayramlaşma etkinliği, kaymakamın vatandaşlarla bir araya gelerek bayram sevincini paylaşmasını sağlayacak.

Program, çeşitli ziyaretlerle devam edecek. Nenehatun Mezarlığı, İtfaiye, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi önemli noktalara yapılacak ziyaretlerle, Ramazan Bayramı'nın manevi atmosferi yaşanacak. Karakolların ziyareti ve Gazi-Şehit hane ziyaretlerinin ardından program son bulacak.

Kaymakam Yüksel KARA, bu anlamlı programla halkla buluşarak bayram sevincini paylaşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Tüm halkın bayramını en içten dileklerle kutlayan KARA, programın gereğini yerine getirmek üzere vatandaşları bekliyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.