19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KEDFE, ‘Dadaş-kardaş’ dedi, 5-0 yenildi

Spor 05.10.2022 - 13:57, Güncelleme: 05.10.2022 - 13:57
 

KEDFE, ‘Dadaş-kardaş’ dedi, 5-0 yenildi

Basın Turnuvası’nın en renkli ekiplerinden birisi olan KEDFE, kardeş takım olarak gördüğü MHP Gebze maçına iddialı bir kadro ile çıktı.

Saha dışında ve sahada dostluk görüntüleri verilirken, MHP’nin gençleri oynadıkları başarılı futbolla rakibini 5-0 yenerek, turnuvaya başarılı bir başlangıç yaptı. OĞLAN BİZİM KIZ BİZİM Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), 30. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda yerini alarak, turnuvaya renk kattı. 7’den 70 bölgemizde ki çok sayıda ki Dadış’ı kucaklayan KEDFE, turnuva maçlarına da büyük ilgi gösterdi. KEDFE Başkanı Tekin Dursun, ilk maçta sahaya inerken, turnuva da aynı grupta yer aldıkları MHP Gebze’yi de kardeş takım olarak ilan etmişti. Saha dışında ve saha içinde dostluk görüntüleri ile başlayan maç benzer görüntülerle son buldu. MHP Gebze güçlü kadrosu ile sahadan 5-0 gibi net skorla galip ayrılırken, her iki ekip oyuncuları da birbirlerini tebrik ettiler, yöneticiler de saha kenarında benzer görüntüler oluşturdu. ÖZDEMİR MAÇIN SKORUNU BİLDİ, TURNUVANIN SONUNU BİLECEK Mİ? MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, İl Başkanı Yunus Emre Kurt ile birlikte katıldığı kura çekilişinde, takım olarak iddialarını ortaya koymuş ve final oynamaya talip olduklarını ifade etmişti. Özdemir ilk maçta karşılaştıkları KEDFE maçının, 10. Dakikasında maçın 5-0 biteceğini tahmin etmişti. Bu dakikalar da KEDFE takımı daha atak gözükmesine rağmen, MHP Gebze’nin genç yetenekleri başkan Özdemir’in tahmin ettiği gibi mücadeleyi 5-0 kazandı. Özdemir ilk maçta skoru bilirken, turnuva sonunda MHP’nin finale kalacağı ve şampiyon olacağı yönünde ki tahmininin tutup tutmayacağını ise yaklaşık 1 ay sonra öğreneceğiz.
Basın Turnuvası’nın en renkli ekiplerinden birisi olan KEDFE, kardeş takım olarak gördüğü MHP Gebze maçına iddialı bir kadro ile çıktı.

Saha dışında ve sahada dostluk görüntüleri verilirken, MHP’nin gençleri oynadıkları başarılı futbolla rakibini 5-0 yenerek, turnuvaya başarılı bir başlangıç yaptı.

OĞLAN BİZİM KIZ BİZİM

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), 30. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda yerini alarak, turnuvaya renk kattı. 7’den 70 bölgemizde ki çok sayıda ki Dadış’ı kucaklayan KEDFE, turnuva maçlarına da büyük ilgi gösterdi. KEDFE Başkanı Tekin Dursun, ilk maçta sahaya inerken, turnuva da aynı grupta yer aldıkları MHP Gebze’yi de kardeş takım olarak ilan etmişti. Saha dışında ve saha içinde dostluk görüntüleri ile başlayan maç benzer görüntülerle son buldu. MHP Gebze güçlü kadrosu ile sahadan 5-0 gibi net skorla galip ayrılırken, her iki ekip oyuncuları da birbirlerini tebrik ettiler, yöneticiler de saha kenarında benzer görüntüler oluşturdu.

ÖZDEMİR MAÇIN SKORUNU BİLDİ, TURNUVANIN SONUNU BİLECEK Mİ?

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, İl Başkanı Yunus Emre Kurt ile birlikte katıldığı kura çekilişinde, takım olarak iddialarını ortaya koymuş ve final oynamaya talip olduklarını ifade etmişti. Özdemir ilk maçta karşılaştıkları KEDFE maçının, 10. Dakikasında maçın 5-0 biteceğini tahmin etmişti. Bu dakikalar da KEDFE takımı daha atak gözükmesine rağmen, MHP Gebze’nin genç yetenekleri başkan Özdemir’in tahmin ettiği gibi mücadeleyi 5-0 kazandı. Özdemir ilk maçta skoru bilirken, turnuva sonunda MHP’nin finale kalacağı ve şampiyon olacağı yönünde ki tahmininin tutup tutmayacağını ise yaklaşık 1 ay sonra öğreneceğiz.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.