Kemal Nişancı ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Gebze 15.08.2023 - 14:19, Güncelleme: 15.08.2023 - 14:22
 

Kemal Nişancı ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 27 Ağustos’ta yapacağı olağan ilçe kongresi öncesi Kemal Nişancı ilçe başkan adayı olduğunu açıkladı.

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 27 Ağustos’ta yapacağı olağan ilçe kongresi öncesi CHP’nin önemli isimlerinden olan Kemal Nişancı ilçe başkanı adayı olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan CHP’li Kemal Nişancı, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin büyümesi, güçlenmesi, kentimizdeki gerçek potansiyeline ulaşması için yola çıkıyoruz. Birlikte daha aydınlık bir geleceğe adım atmak için bu örgütün evladı olarak Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanlığı'na adayım. “HİZMET ETMEYİ KENDİME AMAÇ EDİNDİM” Siyasete sizlerin de bildiği gibi üniversite yıllarımda gençlik kollarında başladım. Cumhuriyet Halk Partisi'nin temel değerlerini içselleştirerek partime hizmet etmeyi kendime amaç edindim. Her daim inandığım değerleri ve ilkeleri temsil etmek için, partililerimizle birlikte omuz omuza mücadele ettim. Partimin verdiği hiçbir sorumluluktan kaçmadım, her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Ve şimdi de bu sorumluluk bilinciyle ilçe başkanlığına adayım. Ülkemizin, kentimizin ve partimizin içinde bulunduğu durumu her bir partilim gibi ben de üzülerek yaşıyorum.  “DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM” Ancak siyaset yapmak bizlere, üzülmenin ötesinde çözüme katkı sunma sorumluluğu veriyor. Ben de örgütümüzle bir araya gelerek, bilgi ve deneyimimizi paylaşarak daha büyük hedeflere ulaşabileceğimizin farkındayım. Bu sebeple parti içi barışı, dayanışmayı ve iş birliğini esas alarak, hep birlikte bu koca çınarın dalları altında birleşmek ve gerçek potansiyelimizi ortaya çıkarmak için hazırım. Her bir partilimizin tecrübesini, fikirlerini ve enerjisini en üst düzeyde değerlendirerek, daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 27 Ağustos’ta yapacağı olağan ilçe kongresi öncesi Kemal Nişancı ilçe başkan adayı olduğunu açıkladı.

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 27 Ağustos’ta yapacağı olağan ilçe kongresi öncesi CHP’nin önemli isimlerinden olan Kemal Nişancı ilçe başkanı adayı olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan CHP’li Kemal Nişancı, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin büyümesi, güçlenmesi, kentimizdeki gerçek potansiyeline ulaşması için yola çıkıyoruz. Birlikte daha aydınlık bir geleceğe adım atmak için bu örgütün evladı olarak Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanlığı'na adayım.

“HİZMET ETMEYİ KENDİME AMAÇ EDİNDİM”

Siyasete sizlerin de bildiği gibi üniversite yıllarımda gençlik kollarında başladım. Cumhuriyet Halk Partisi'nin temel değerlerini içselleştirerek partime hizmet etmeyi kendime amaç edindim. Her daim inandığım değerleri ve ilkeleri temsil etmek için, partililerimizle birlikte omuz omuza mücadele ettim. Partimin verdiği hiçbir sorumluluktan kaçmadım, her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Ve şimdi de bu sorumluluk bilinciyle ilçe başkanlığına adayım. Ülkemizin, kentimizin ve partimizin içinde bulunduğu durumu her bir partilim gibi ben de üzülerek yaşıyorum. 

“DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Ancak siyaset yapmak bizlere, üzülmenin ötesinde çözüme katkı sunma sorumluluğu veriyor. Ben de örgütümüzle bir araya gelerek, bilgi ve deneyimimizi paylaşarak daha büyük hedeflere ulaşabileceğimizin farkındayım. Bu sebeple parti içi barışı, dayanışmayı ve iş birliğini esas alarak, hep birlikte bu koca çınarın dalları altında birleşmek ve gerçek potansiyelimizi ortaya çıkarmak için hazırım. Her bir partilimizin tecrübesini, fikirlerini ve enerjisini en üst düzeyde değerlendirerek, daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.