Kendileri küçük başarıları çok büyük

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2023 - 17:00, Güncelleme: 01.08.2023 - 16:54
 

Kendileri küçük başarıları çok büyük

Kendileri küçük başarıları çok büyük

Körfezli karateciler, uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvasında şampiyonluk ve üçüncülük madalyası getirdi.İstanbul Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası, 13 ülkeden yaklaşık 900 sporcunun katılımıyla yapıldı. Turnuvaya Türkiye Milli Takımı adına katılan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü karatecisi Kübra Kılınç 11 yaş 32 kilo kategorisinde birinci olarak şampiyonluğu göğüsledi. 10 yaş 40 kiloda Hilmi Metehan Toker de üçüncü olarak madalya kürsüsüne çıkma başarısı gösterdi.
Kendileri küçük başarıları çok büyük
Körfezli karateciler, uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvasında şampiyonluk ve üçüncülük madalyası getirdi.
İstanbul Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası, 13 ülkeden yaklaşık 900 sporcunun katılımıyla yapıldı. Turnuvaya Türkiye Milli Takımı adına katılan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü karatecisi Kübra Kılınç 11 yaş 32 kilo kategorisinde birinci olarak şampiyonluğu göğüsledi. 10 yaş 40 kiloda Hilmi Metehan Toker de üçüncü olarak madalya kürsüsüne çıkma başarısı gösterdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.