Kerpeli balıkçılardan Başkan Ölmez'e ziyaret

Gündem 24.04.2024 - 14:34, Güncelleme: 24.04.2024 - 14:34
 

Kerpeli balıkçılardan Başkan Ölmez'e ziyaret

Kerpe Amatör Balıkçılar Derneği, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Kerpe Amatör Balıkçılar Derneği yönetimi 31 Mart yerel seçimlerinde Kandıra Beledoye Başkanı seçilen Erol Ölmez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kerpe Diem Otel işletmecisi Sertan Acar, Kerpe Mahalle Muhtarı Olcay Aktaş, Kerpe Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Fatih Özsinmez, Kerpe Dalış Okulu Eğitmeni Sedat Türkmen ve İş İnsanı İsmail Boztürk hazır bulundu. Ziyarette sezonun açıldığını ve sezon hakkında Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'e bilgiler veren Kerpe Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Fatih Özsinmez, belediye ile birlikte çalışabilecekleri projeler olmasını da temenni etti. 
Kerpe Amatör Balıkçılar Derneği, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Kerpe Amatör Balıkçılar Derneği yönetimi 31 Mart yerel seçimlerinde Kandıra Beledoye Başkanı seçilen Erol Ölmez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kerpe Diem Otel işletmecisi Sertan Acar, Kerpe Mahalle Muhtarı Olcay Aktaş, Kerpe Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Fatih Özsinmez, Kerpe Dalış Okulu Eğitmeni Sedat Türkmen ve İş İnsanı İsmail Boztürk hazır bulundu. Ziyarette sezonun açıldığını ve sezon hakkında Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez'e bilgiler veren Kerpe Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Fatih Özsinmez, belediye ile birlikte çalışabilecekleri projeler olmasını da temenni etti. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.