19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıçdaroğlu’nun mektubunu dağıttı

Siyaset 13.12.2022 - 09:51, Güncelleme: 13.12.2022 - 09:51
 

Kılıçdaroğlu’nun mektubunu dağıttı

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan Güç Sende Senin Elinde sloganıyla ilk defa oy kullanacak seçmenlere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu' nun mektubunu dağıtan gençler son günlerde saha çalışmalarını hızlandırdı. 12 ilçede yaklaşık 83 bin seçmeni ilk etapta ziyaret edecek olan gençler bu ziyaretlerde partinin çalışmalarını da vatandaşlara anlatıyor.

Yeni seçmen çalışmalarına Dün Derince ilçesinde destek veren CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Marmara Bölge Sorumlusu Olan Caner  Arduç, "Bölgede 11 ilimizde Gençlik Kollarımız kapı-kapı dolaşıyor. Şuana kadar 500 bin hane ziyareti gerçekleştirdik. Marmara bölgesi olarak Mart ayında bu ziyaretleri bitirmeyi hedefliyoruz" dedi. İlimizde de çalışmaların hızlandığına dikkat çeken Arduç " Kocaeli İl Gençlik Kollarımız ve İlçelerimiz uyum içerisinde yeni seçmen çalışamalar gerçekleştiriyor.  İlçelerimizde bu noktada yoğun bir çalışma içerisinde, sahada çalışacak katkı koyacak bütün gençlerimizle iletişim halindeyiz." dedi. GENÇLER BU SEÇİMİN KADERİNİ BELİRLEYECEK Gençlik Kolları MYK Üyesi Arduç, “Yaklaşan genel seçimlerle ilgili Türkiye' de yedi buçuk milyon genç seçmen var, Türkiye'nin kaderini genç seçmenler belirleyecek, gençlerimiz bu seçimlerde aslında kendi geleceklerini oylayacaklar" dedi.  Arduç" Türkiye'nin kötü yönetilişi sebebiyle oluşan Ekonomik buhran neticesinde gençlerimiz teknolojiden her geçen gün uzaklaşıyor, Artan kiralar ve yükselen mobilya, beyaz eşya ve teknoloji ürünleri fiyatları sebebiyle evlenemiyor, iş bulmakta her geçen gün zorluk çekiyorlar. Geleceğe dair Her geçen gün umudunu yitiren gençlerimiz maalesef hayatlarına da son veriyorlar. “ dedi. 
CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan Güç Sende Senin Elinde sloganıyla ilk defa oy kullanacak seçmenlere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu' nun mektubunu dağıtan gençler son günlerde saha çalışmalarını hızlandırdı. 12 ilçede yaklaşık 83 bin seçmeni ilk etapta ziyaret edecek olan gençler bu ziyaretlerde partinin çalışmalarını da vatandaşlara anlatıyor.

Yeni seçmen çalışmalarına Dün Derince ilçesinde destek veren CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Marmara Bölge Sorumlusu Olan Caner  Arduç, "Bölgede 11 ilimizde Gençlik Kollarımız kapı-kapı dolaşıyor. Şuana kadar 500 bin hane ziyareti gerçekleştirdik. Marmara bölgesi olarak Mart ayında bu ziyaretleri bitirmeyi hedefliyoruz" dedi. İlimizde de çalışmaların hızlandığına dikkat çeken Arduç " Kocaeli İl Gençlik Kollarımız ve İlçelerimiz uyum içerisinde yeni seçmen çalışamalar gerçekleştiriyor.  İlçelerimizde bu noktada yoğun bir çalışma içerisinde, sahada çalışacak katkı koyacak bütün gençlerimizle iletişim halindeyiz." dedi.
GENÇLER BU SEÇİMİN KADERİNİ BELİRLEYECEK
Gençlik Kolları MYK Üyesi Arduç, “Yaklaşan genel seçimlerle ilgili Türkiye' de yedi buçuk milyon genç seçmen var, Türkiye'nin kaderini genç seçmenler belirleyecek, gençlerimiz bu seçimlerde aslında kendi geleceklerini oylayacaklar" dedi.  Arduç" Türkiye'nin kötü yönetilişi sebebiyle oluşan Ekonomik buhran neticesinde gençlerimiz teknolojiden her geçen gün uzaklaşıyor, Artan kiralar ve yükselen mobilya, beyaz eşya ve teknoloji ürünleri fiyatları sebebiyle evlenemiyor, iş bulmakta her geçen gün zorluk çekiyorlar. Geleceğe dair Her geçen gün umudunu yitiren gençlerimiz maalesef hayatlarına da son veriyorlar. “ dedi. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.