19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kızılay engellileri unutmadı

Kocaeli 11.05.2023 - 12:02, Güncelleme: 11.05.2023 - 12:02
 

Kızılay engellileri unutmadı

Kızılay Gebze şubesi engelliler haftası dolayısı ile engelliler için bir takım etkinlikler yaptı. Engellilerin bir bölümü Kızılay şubesinde ağırlanırken, bir bölümüne de hediyeleri gönderildi.

Engellilerin ve Kızılay gönüllülerinin de çok memnun kaldığı etkinlikle ilgili yapılan açıklamada; “Gebze Kızılay Şubemizde Başkanımız Oya Tunçel, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Sevgi Çiler,  Kızılay Kadın Başkanımız H. Güzin Ayan ve yönetimi, Engelsiz Kızılay Başkanı Gülay Salman ve yönetimi olarak güzel bir gün geçirdik. Gelemeyen Öğrencilerimize küçük hediyelerle sevgilerimizi gönderdik...” denildi. Kızılay Engelli Birim Başkanı Gülay Salman ise programla ilgili yaptığı açıklamada; “Dünya farklılıklarla güzel. Bugün Gebze Kızılay Şube Başkanımız Sayın Oya Tunçel, Kızılay kadın kolları Başkanı Güzin Ayan ve değerli Yöntemi, Kızılay Engelsiz Birimi Ekip Arkadaşlarımla birlikte güzel bir gün geçirdik. Güzel sohbetleri, nazik hediyeleri ve öğrencilerime anlamlı armağanları için teşekkür ederim. Biz birlikte güçlü ve büyük bir aileyiz.” Dedi.
Kızılay Gebze şubesi engelliler haftası dolayısı ile engelliler için bir takım etkinlikler yaptı. Engellilerin bir bölümü Kızılay şubesinde ağırlanırken, bir bölümüne de hediyeleri gönderildi.

Engellilerin ve Kızılay gönüllülerinin de çok memnun kaldığı etkinlikle ilgili yapılan açıklamada; “Gebze Kızılay Şubemizde Başkanımız Oya Tunçel, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Sevgi Çiler,  Kızılay Kadın Başkanımız H. Güzin Ayan ve yönetimi, Engelsiz Kızılay Başkanı Gülay Salman ve yönetimi olarak güzel bir gün geçirdik. Gelemeyen Öğrencilerimize küçük hediyelerle sevgilerimizi gönderdik...” denildi.

Kızılay Engelli Birim Başkanı Gülay Salman ise programla ilgili yaptığı açıklamada; “Dünya farklılıklarla güzel. Bugün Gebze Kızılay Şube Başkanımız Sayın Oya Tunçel, Kızılay kadın kolları Başkanı Güzin Ayan ve değerli Yöntemi, Kızılay Engelsiz Birimi Ekip Arkadaşlarımla birlikte güzel bir gün geçirdik. Güzel sohbetleri, nazik hediyeleri ve öğrencilerime anlamlı armağanları için teşekkür ederim. Biz birlikte güçlü ve büyük bir aileyiz.” Dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.