19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kızılay’dan yardım çağrısı

Genel 07.02.2023 - 12:52, Güncelleme: 07.02.2023 - 12:52
 

Kızılay’dan yardım çağrısı

Kızılay Gebze şubesi de deprem bölgesine geniş çaplı bir kampanya başlattı.

Kızılay Gebze şubesi de deprem bölgesine geniş çaplı bir kampanya başlattı. Kısa sürede çok sayıda malzemeye ulaşılırken, gönüllü Kızılay çalışanlarının yardımları kolileyerek hazır hale getirdiği gözlendi. Kızılay şube Başkanı Oya Tunçel de bir açıklama yaparak; “Gebze Kızılay Şubemizde gerçekleşen ayni ve nakdi yardım çalışmalarına istenen o malzeme getirerek sizde ortak olun. O yardımlarınızı deprem bölgemize topluyoruz Gebzeli vatandaşlarımız çorbada senin de tuzun bulunsun Tel 0262 641 73 17” dedi. Deprem bölgesi için en çok; ”Battaniye, çadır, ekmek, su, yağmurluk, elektrikli ısıtıcı, konserve hazır gıda, soğuk sandviç, meyve suyu, ışıldak, bebek bezi, hijyen malzemeleri, mont, bot, enerji verici gıdalar (çikolata, kek gibi)..." malzemelere ihtiyaç duyulduğu öğrenildi.   
Kızılay Gebze şubesi de deprem bölgesine geniş çaplı bir kampanya başlattı.

Kızılay Gebze şubesi de deprem bölgesine geniş çaplı bir kampanya başlattı. Kısa sürede çok sayıda malzemeye ulaşılırken, gönüllü Kızılay çalışanlarının yardımları kolileyerek hazır hale getirdiği gözlendi. Kızılay şube Başkanı Oya Tunçel de bir açıklama yaparak; “ Gebze Kızılay Şubemizde gerçekleşen ayni ve nakdi yardım çalışmalarına istenen o malzeme getirerek sizde ortak olun. O yardımlarınızı deprem bölgemize topluyoruz Gebzeli vatandaşlarımız çorbada senin de tuzun bulunsun Tel 0262 641 73 17” dedi. Deprem bölgesi için en çok; ”Battaniye, çadır, ekmek, su, yağmurluk, elektrikli ısıtıcı, konserve hazır gıda, soğuk sandviç, meyve suyu, ışıldak, bebek bezi, hijyen malzemeleri, mont, bot, enerji verici gıdalar (çikolata, kek gibi)..." malzemelere ihtiyaç duyulduğu öğrenildi. 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.