Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü atandı

Kocaeli 02.03.2024 - 12:02, Güncelleme: 02.03.2024 - 12:02
 

Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü atandı

Resmi Gazetede yayımlanan karara göre Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ne göre; Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürleri değişti ve 29 ile yeni Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü atandı. KAMİL TÜYLÜOĞLU ATANDI Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle ayrıca, 29 yeni Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü atandı. Bunlardan birisi de Kocaeli İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü oldu. Kararnamede Kocaeli İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne Kamil Tüylüoğlu atandı. Kamil Tüylüoğlu göreve vekaleten bakıyordu.
Resmi Gazetede yayımlanan karara göre Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ne göre; Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürleri değişti ve 29 ile yeni Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü atandı.

KAMİL TÜYLÜOĞLU ATANDI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle ayrıca, 29 yeni Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü atandı. Bunlardan birisi de Kocaeli İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü oldu. Kararnamede Kocaeli İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne Kamil Tüylüoğlu atandı. Kamil Tüylüoğlu göreve vekaleten bakıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.