KÜTÜPHANELER

Kocaeli Bayan Fk 3 Puanı, 3 Golle Aldı!

Spor 31.12.2021 - 12:23, Güncelleme: 31.12.2021 - 12:23
 

Kocaeli Bayan Fk 3 Puanı, 3 Golle Aldı!

Kocaeli Bayan Fk 3 Puanı, 3 Golle Aldı!

Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’ndeki ekibimiz Kocaeli Kadın Futbol Kulübü sezonun üçüncü mücadelesinde Hatayspor ile Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Erva’nın 2 ve Pelin’in golleriyle 3-0 yendi ve sezonun ilk 3 puanını 3 golle almayı başardı. Kızlarımızın oyun sonrası yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi. YOĞUN BİR PRESLE BAŞLADIK Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki karşılaşmaya Kocaeli Kadın FK kalede Sudenur, savunmada Rabia, Sedanur, Sude Yavuz, Saliha, önlerinde Pelin ve Kübra, sağda Merve, solda Mesude, forvete yakın bölgede Şeyda ve ileri uçtaysa Erva 11 ile sahadaki yerini aldı. Sporcu velilerinin de takip ettiği mücadelede yeşil siyahlılar yoğun bir presle başladı. OYUNUN HAKİMİ BİZDİK İlk yarıda Erva ve Mesude’nin topları direkten döndü, aynı futbolcular karşı karşıya kalınan pozisyonda kaleciyi geçemedi. Yeşil siyahlılar aradığı  golü 45. Dakikada yakaladı. Rabia ile serbest vuruş kullanan kızlarımızdan Erva Karaovalı’nın plase vuruşunda top ağlara gitti. Kalesinde mutlak gol fırsatı sayılabilecek bir pozisyona müsaade etmeyen temsilcimiz, 63. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Kübra Deniz’in pasında top karşılaşmada performansıyla yıldızlaşan ismi Pelin Nur Çelebi’ye geldi. Ankara Fomget’ten transfer edilen Pelin’in trivelasında top sağ köşeden filelere gitti. (2-0) Attığı golün ardından oyun hakimiyeti tamamen temsilcimize geçmiş oldu. ERVA GOLLERİNE DEVAM EDİYOR Rekabette son sözü 84. Dakikada ekibin golcü  isimi Erva’dan geldi. Orta sahanın maestrosu Kübra Deniz’in ara pasına harekete geçen  Erva file bekçisini  bir defa daha  önünde buldu ve solundan müsabakanın  skorunu belirledi. (3-0) İlk iki karşılaşmada mağlup olan  iki ekibin hayati rekabetini kazanan Kocaeli Kadın Futbol Kulübü sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdırmayı başardı. Kızlarımız dördüncü hafta henüz puanı bulunmayan Kireçburnuspor ile İstanbul’da oynayacak.
Kocaeli Bayan Fk 3 Puanı, 3 Golle Aldı!

Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’ndeki ekibimiz Kocaeli Kadın Futbol Kulübü sezonun üçüncü mücadelesinde Hatayspor ile Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Erva’nın 2 ve Pelin’in golleriyle 3-0 yendi ve sezonun ilk 3 puanını 3 golle almayı başardı. Kızlarımızın oyun sonrası yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi.

YOĞUN BİR PRESLE BAŞLADIK

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki karşılaşmaya Kocaeli Kadın FK kalede Sudenur, savunmada Rabia, Sedanur, Sude Yavuz, Saliha, önlerinde Pelin ve Kübra, sağda Merve, solda Mesude, forvete yakın bölgede Şeyda ve ileri uçtaysa Erva 11 ile sahadaki yerini aldı. Sporcu velilerinin de takip ettiği mücadelede yeşil siyahlılar yoğun bir presle başladı.

OYUNUN HAKİMİ BİZDİK

İlk yarıda Erva ve Mesude’nin topları direkten döndü, aynı futbolcular karşı karşıya kalınan pozisyonda kaleciyi geçemedi. Yeşil siyahlılar aradığı  golü 45. Dakikada yakaladı. Rabia ile serbest vuruş kullanan kızlarımızdan Erva Karaovalı’nın plase vuruşunda top ağlara gitti. Kalesinde mutlak gol fırsatı sayılabilecek bir pozisyona müsaade etmeyen temsilcimiz, 63. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Kübra Deniz’in pasında top karşılaşmada performansıyla yıldızlaşan ismi Pelin Nur Çelebi’ye geldi. Ankara Fomget’ten transfer edilen Pelin’in trivelasında top sağ köşeden filelere gitti. (2-0) Attığı golün ardından oyun hakimiyeti tamamen temsilcimize geçmiş oldu.

ERVA GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Rekabette son sözü 84. Dakikada ekibin golcü  isimi Erva’dan geldi. Orta sahanın maestrosu Kübra Deniz’in ara pasına harekete geçen  Erva file bekçisini  bir defa daha  önünde buldu ve solundan müsabakanın  skorunu belirledi. (3-0) İlk iki karşılaşmada mağlup olan  iki ekibin hayati rekabetini kazanan Kocaeli Kadın Futbol Kulübü sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdırmayı başardı. Kızlarımız dördüncü hafta henüz puanı bulunmayan Kireçburnuspor ile İstanbul’da oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.