19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli Deva, Ankara’ya desteğe gitti

Kocaeli 12.05.2023 - 12:54, Güncelleme: 12.05.2023 - 12:54
 

Kocaeli Deva, Ankara’ya desteğe gitti

14 Mayıs seçimlerine sayılı saatler kala nefesler tutuldu. Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, Ankara'daki seçim çalışmalarına destek olmak üzere yola çıktı ve başkente ulaştı.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'in Ankara'nın Çubuk ve Akyurt ilçelerinde yürüttüğü seçim çalışmalarına destek veren Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren ve Kocaeli İl Yönetimi, Ankara'da çalışıyor. Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, vatandaşlardan destek talep ederek, Ankara'nın da AKP iktidarına "yeter artık" dediğini belirtti. Taşveren, "Bu iş ilk turda bitti" diyerek, seçimlerde bir değişim öngördüğünü ifade etti. 14 Mayıs'ta baharın geleceğini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olacağını iddia eden Taşveren, Deva Partisi'nin büyüyeceğini ve merkez sağın lider partisi olacağını da dile getirdi. DEVA PARTİSİ KOCAELİ TEŞKİLATI HER YERDE Bu gelişmeler, 14 Mayıs seçimlerine saatler kala siyasi arenadaki rekabeti ve çekişmeyi bir kez daha gözler önüne seriyor. İddialı açıklamalarıyla dikkat çeken Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı'nın, Ankara'daki seçim çalışmalarına verdiği desteğin devam edeceği açıklandı.
14 Mayıs seçimlerine sayılı saatler kala nefesler tutuldu. Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, Ankara'daki seçim çalışmalarına destek olmak üzere yola çıktı ve başkente ulaştı.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'in Ankara'nın Çubuk ve Akyurt ilçelerinde yürüttüğü seçim çalışmalarına destek veren Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren ve Kocaeli İl Yönetimi, Ankara'da çalışıyor.

Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, vatandaşlardan destek talep ederek, Ankara'nın da AKP iktidarına "yeter artık" dediğini belirtti. Taşveren, "Bu iş ilk turda bitti" diyerek, seçimlerde bir değişim öngördüğünü ifade etti. 14 Mayıs'ta baharın geleceğini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olacağını iddia eden Taşveren, Deva Partisi'nin büyüyeceğini ve merkez sağın lider partisi olacağını da dile getirdi.

DEVA PARTİSİ KOCAELİ TEŞKİLATI HER YERDE

Bu gelişmeler, 14 Mayıs seçimlerine saatler kala siyasi arenadaki rekabeti ve çekişmeyi bir kez daha gözler önüne seriyor. İddialı açıklamalarıyla dikkat çeken Deva Partisi Kocaeli İl Teşkilatı'nın, Ankara'daki seçim çalışmalarına verdiği desteğin devam edeceği açıklandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.