Kocaeli hava durumu nasıl olacak?

Kocaeli 04.04.2024 - 11:51, Güncelleme: 04.04.2024 - 11:51
 

Kocaeli hava durumu nasıl olacak?

Gün içinde sıcak hava ve güneşli hava devam edecek fakat Kocaelililer tek bir konuda dikkatli olmalı o da hava sıcaklık farkları. Bugün hava sıcaklık farkı 12 derece olacak sakın sadece güneşe bakıp aldanmayın.

Kocaeli'de günün en çok merak edilen konuların başında hava durumu geliyor, bugün hava sıcaklığı 13 ile 23 derece arasında değişirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzmanlarına göre Kocaeli'de hava güneşli olacak. Özellikle iftarda dışarıda olmayı tercih eden Kocaelililerin içi rahat olabilir, gün boyu yağış beklenmiyor. SICAKLIK FARKLARI Gün içinde Kocaelililerin en dikkatli olmaları gereken konu sıcaklık farkları. Gün içinde 13 ile 23 derece arasında gidip gelecek olan hava sıcaklığı vatandaşlar için tam bir 'hastalık' havası. Böyle günlerde dışarı çıkarken uygun kıyafeti bulmak zorlaşırken, özellikle sabah evden çıkan ve akşama dek dışarıda kalan vatandaşlar için güne ayak uydurmak daha da zor.   
Gün içinde sıcak hava ve güneşli hava devam edecek fakat Kocaelililer tek bir konuda dikkatli olmalı o da hava sıcaklık farkları. Bugün hava sıcaklık farkı 12 derece olacak sakın sadece güneşe bakıp aldanmayın.

Kocaeli'de günün en çok merak edilen konuların başında hava durumu geliyor, bugün hava sıcaklığı 13 ile 23 derece arasında değişirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü uzmanlarına göre Kocaeli'de hava güneşli olacak. Özellikle iftarda dışarıda olmayı tercih eden Kocaelililerin içi rahat olabilir, gün boyu yağış beklenmiyor.

SICAKLIK FARKLARI

Gün içinde Kocaelililerin en dikkatli olmaları gereken konu sıcaklık farkları. Gün içinde 13 ile 23 derece arasında gidip gelecek olan hava sıcaklığı vatandaşlar için tam bir 'hastalık' havası. Böyle günlerde dışarı çıkarken uygun kıyafeti bulmak zorlaşırken, özellikle sabah evden çıkan ve akşama dek dışarıda kalan vatandaşlar için güne ayak uydurmak daha da zor. 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.