Kocaeli hava durumu nasıl olacak?

Kocaeli 18.04.2024 - 13:47, Güncelleme: 18.04.2024 - 13:47
 

Kocaeli hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftada Kocaeli’de hava durumu nasıl olacak açıkladı. İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Kocaeli’deki hava tahmin raporunu yayımladı. MGM’nin yayınladığı verilere göre Kocaeli’de bu hafta sıcaklar etkili olacak. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, haftayı güneş ile açan Kocaeli’nin cuma gününe kadar artan sıcaklıkların etkisi altına gireceği yer aldı. ÖNÜMÜZDEKİ 3 GÜN YAĞIŞ VAR Haftayı sağanak yağışlı şekilde geçirmesi beklenen Kocaeli’de perşembe günü sıcaklık en yüksek 25, en düşük de 16 dereceyi görmesi bekleniyor. Cuma günü ise sağanak yağışla beraber sıcaklığın da düşmesi bekleniyor. Hafta sonu ise sıcaklıklar 20 derecelere kadar düşecek?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftada Kocaeli’de hava durumu nasıl olacak açıkladı. İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Kocaeli’deki hava tahmin raporunu yayımladı. MGM’nin yayınladığı verilere göre Kocaeli’de bu hafta sıcaklar etkili olacak. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, haftayı güneş ile açan Kocaeli’nin cuma gününe kadar artan sıcaklıkların etkisi altına gireceği yer aldı.

ÖNÜMÜZDEKİ 3 GÜN YAĞIŞ VAR

Haftayı sağanak yağışlı şekilde geçirmesi beklenen Kocaeli’de perşembe günü sıcaklık en yüksek 25, en düşük de 16 dereceyi görmesi bekleniyor. Cuma günü ise sağanak yağışla beraber sıcaklığın da düşmesi bekleniyor. Hafta sonu ise sıcaklıklar 20 derecelere kadar düşecek?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.